Сьогодні, 23 липня, Хуст став свідком важливої події — офіційного відкриття сучасного підприємства «Бейкері Фуд Інвестмент”. Це не просто виробництво — це інновації, нові робочі місця та крок уперед для всього Закарпаття. «Бейкері Фуд Інвестмент» – найбільший постачальник хлібобулочних та заморожених напівфабрикатів із дріжджового листкового та здобного тіста. Свій шлях розпочинали з невеликого виробництва, а завдяки цілеспрямованості, якості та професіоналізму сьогодні успішно працюють не лише в Україні, а й на міжнародному рівні. Вже понад 20 років завод функціонує у Козельці Чернігівської області. Починаючи з травня цього року, в Хусті вдалося запустити дві автоматизовані лінії: одна – формування, вистоювання, охолодження та заморожування хлібобулочних виробів; друга – з виготовлення та фасування льоду. Планова потужність виробничого майданчику – до 3 тисяч тонн продукції в місяць. Зі щирими вітаннями з нагоди відкриття до присутніх звернулися СЕО заводу Євген Міщенко, заступник голови Закарпатської ОВА Ростислав Пріцак та в.о. Хустського міського голови Василь Губаль. Серед присутніх також керівництво районної, міської влади, депутати, власники й директор заводу та духовенство. «За цим стоїть титанічна праця багатьох людей. Вони заслуговують на повагу та визнання за свою бездоганну роботу. Нове підпримєство – це понад 200 робочих місць для мешканців, сплачені податки в бюджет. Працюємо так, щоб створювати належні умови для ведення бізнесу в нашій громаді. З радістю вітаю «Bakery Food Investment» із довгоочікуваною подією. Успіхів, розвитку, процвітання», – наголосив Василь Іванович. На честь відкриття підприємства було зафіксовано й національний рекорд України в категорії «Кулінарне мистецтво» — «Найбільша кількість пиріжків, з яких створений герб Закарпаття». Розмір Герба – 3*2,3 м, кількість пиріжків – понад 1000 шт. Опісля єпископ Мукачівської греко-католицької єпархії владика Ніл та отець Володимир Бабич освятили підприємство. Вітаємо Bakery Food Investment з успішним стартом. Так тримати!