Букет нареченої – класика, екзотика чи романтика?

Квіти – вони не тільки прикрашають весільну залу та столи, вони ще і виконують особливе призначення – несуть меседж та є особливими символами, коли мова про весілля.

В першу чергу увага оточуючих прикута до особливої композиції, яку тримає в руках наречена. Тому букет нареченої має бути не просто красивим та свіжим, а ідеально підібраним до сукні, тематики свята, наряду нареченого. Так, адже всі ці складові гарантують, що ваше весілля буде бездоганним у всіх дрібницях. І пам’ятайте, букет, який тримає в руках наречена – то аж ніяк не дрібниця. Тому до створення цієї символічної композиції, яка буде на всіх святкових фото, треба підходити професійно. Краще довірити створення букету нареченої флористам з досвідом і смаком. І обирати рослини краще на сайті https://ukraflora.ua/, де круглий рік доступні красиві квіти, свіжі і якісні.

Кілька супер вдалих рішень

Флористи для букету нареченої пропонують використовувати різні рослини. Але якщо мова про безпрограшні рішення то це:

  • Троянди;
  • Півонії;
  • Лілії;
  • Орхідеї;
  • Тюльпани.

Троянди – це квіти, які отримали статус «вічна класика». Троянда – беззаперечна королева весільних букетів, яка вражає своєю різноманітністю та символізмом. Саме ця квітка втілює любов і пристрасть. Троянди бувають різноманітних видів/сортів, кольорів і форм, що пропонує широкий спектр можливостей для будь-яких композицій. А яка троянда красномовна! Білі троянди символізують чистоту, червоні – пристрасть, рожеві – захоплення та прихильність. Не дивно що саме троянди зустрічаються на всіх весіллях і у дуже багатьох букетах наречених.

Півонії – символ романтики! Ці пишні квіти з чарівним ароматом відрізняються великими головками та ніжними шовковистими пелюстками. Вони символізують романтичне кохання, честь, багатство та красу. Своїм щедрим виглядом і солодким ароматом півонії додають святу нотку ніжності та романтики. Кольорове різноманіття цих квітів теж вражаюче, тому підібрати для букету нареченої вийде і квіти у білій гамі, і рожевій, і навіть фіолетовій.

Лілії – втілення елегантності. Ці королівські і величні рослини з чарівним ароматом дуже популярні на весіллях. Їх великі квіти додадуть витонченості будь-якій квітковій композиції. Крім того, вони символізують вічне кохання. Білі, символ чистоти, а от кольорові – є символом життєрадісності.

Якщо ви хочете додати своєму весіллю нотки екзотики – обирайте для букету нареченої орхідеї. Їхня унікальна форма та яскраві кольори створюють цікавий контраст. Ці квіти вважаються символом краси, сили та пристрасної любові.

Прості, але такі милі тюльпани дуже популярні серед наречених. Доступні в широкому діапазоні кольорів, тюльпани є універсальними та можуть вписатися в багато весільних тем. Незалежно від того, чи є ви прихильником вічних троянд чи бажаєте додати нотку екзотики за допомогою орхідей, для кожної пари та для кожного весілля знайдеться квітка. Важливо, для букету нареченої вибрати квіти, які відображають вашу особистість і вашу історію кохання, а також гармонійно пасують до сукні за кольором, стилістикою і формою. Консультанти UkraFlora допоможуть підібрати квіти для букету нареченої, який точно стане родзинкою вашого образу.

Новини Закарпаття