Футбольна команда свалявчанина ФК «Хуст» зіграє серію спарингів після невдач у минулому сезоні

На фото: Іван Станкович (перший ліворуч) 297 На фото: Іван Станкович (перший ліворуч)

Після серії невдалих ігор минулого сезону ФК «Хуст» поновила тренування й готується до весняного циклу змагань.

Хустяни в міжсезоння намагатимуться посилитися, а тому награватимуть склад через серію товариських поєдинків. Зокрема, на 31 січня запланована гра з «Минаєм».

«Психологічно дуже важко після такої серії невдач знову тренуватись. Десь справедливо десь ні але ми не зупиняємось і рухаємось далі, адже все ще можна виправити. Дуже радий, що вже почались збори засумував за командою і тренувальним процесом настрій в команді хороший готуємось до другої половини чемпіонату потрібно в кожній грі здобувати залікові бали щоб залишитись в першій лізі України», – прокоментував інтернет–виданню Район.Свалява лівий півзахисник команди Іван Станкович

Упродовж лютого–березня очікуються матчі з Івано-франківським «Прикарпаттям», стрийською «Скалою», волочиським «Агробізнесом», новоград-волинським «Звягелем», чернівецькою «Буковиною».

Велика кількість товариських зустрічей дозволить тренерському штабові хустян більше переглянути нових футболістів та награти оптимальнішу основу.

Нагадаємо, минулого сезону в жовтні ФК «Хуст» програв вдома Івано-Франківську з результатом – 1:2, згодом на виїзді хустяни поступились «Поділлю» з рахунком 4:1, а в листопаді програли харківському «Металісту» з рахунком 1:2.

 

Джерело: https://goalkeeper.in.ua

Новини Закарпаття