Голова Полянської ТГ Іван Дрогобецький ввійшов у рейтинг «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100 – 2023»

 Голова Полянської ТГ Іван Дрогобецький ввійшов у рейтинг «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100 – 2023» 0

На Закарпатті вийшов друком новий рейтинговий журнал «Впливові люди Закарпаття ТОП-100 – 2023». Він певною мірою відрізняється від попередніх випусків, бо люди в ньому – це насамперед ті особи, які наближають Перемогу України в цій страшній війні, розв’язаній росією

 Голова Полянської ТГ Іван Дрогобецький ввійшов у рейтинг «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100 – 2023» 1

Серед них – голова Полянської територіальної громади Іван Дрогобецький, який з грудня 2022 року доєднався до лав Збройних сил України та віддано захищає нашу Батьківщину від російського агресора на передовій. 

«Донедавна він був головою села-курорту Поляна, тепер уже керує об’єднаною територіальною громадою і ледь не щотижня повідомляє про різні заходи та нововведення, які там відбуваються. Своїм основним за-завданням вважає, щоб у громаді однаково комфортно почували себе як мешканці Поляни, так і менших навколишніх і віддалених сіл.» – пишуть закарпатські медійники у журналі.

За їх словами, у Полянській територіальній громаді ведуться ремонти доріг та об’єктів соціальної сфери. Основою ж стратегії сталого розвитку громади Іван Дрогобецький бачать туризм і рекреацію, створення екосферного інноваційно-культурного етнопарку. Було підписано договори співробітництва із 16-ма сусідами щодо створення сміттєсортувального заводу. Також нещодавно громада відправила на позиції нашим захисникам два позашляховики та гуманітарну допомогу.

 Голова Полянської ТГ Іван Дрогобецький ввійшов у рейтинг «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100 – 2023» 2

Джерело

Новини Закарпаття