Гроші передадуть для військових: в Ужгороді організували акцію «Фото з Патріотичним Янголом»

Акцію «Фото з Патріотичним Янголом» організували в Ужгороді 113 Акцію «Фото з Патріотичним Янголом» організували в Ужгороді

 

 

Акцію «Фото з Патріотичним Янголом» організували в Ужгороді представники громадської організації «Творчі Волонтери Ужгород» до другої річниці повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

На площі Театральній волонтерка зі скринею за довільний внесок фотографувалася з охочими долучитися до акції. Зібрані гроші передадуть волонтеру Андрію Любці на купівлю автомобіля для військових. Про це пише Суспільне.

Павло Лупачов приїхав в Ужгород з Київської області. Хлопець долучився до акції.

«Я сюди приїхав на вихідні. Я тут з сестрами та дівчиною. Ми собі вирішили такі вихідні зробити. Я побачив, що пані збирає на ЗСУ, а в мене брат покійний теж військовий, тому ми вирішили підтримати це. Потрібно і нам допомагати, щоб пришвидшувати перемогу», — сказав Павло.

Акцію «Фото з Патріотичним Янголом» організували представники громадської організації «Творчі Волонтери Ужгород» до другої річниці повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Про це розповіла волонтерка Мар’яна Жорж.

«Я ходжу і за фото мені кидають гроші. Довільний донат. Будь-який донат — гривня, дві. Ми проводимо майже щовихідних такі акції. Наразі збираємо на автомобіль. Гроші передамо Андрію Любці», — розповіла волонтерка.

 

За словами Мар’яни Жорж, цю акцію в Ужгороді проведуть і 25 лютого.

 

Джерело

Новини Закарпаття