Яка упаковка для суші краща – пластикова чи картонна?

Серед різноманіття екзотичних страв великої популярності в Україні набули суші. Переважна більшість закладів громадського харчування пропонують скуштувати їх не лише в приміщенні китайського ресторану, але й із можливістю адресної доставки смаколика клієнтам. Задля того, щоб зробити таке транспортування їжі клієнтам зручним, варто використовувати спеціальну тару. Сьогодні є два найзручніших методи запакувати японську страву:

Які різновиди таких товарів для фасування, у чому полягає між ними різниця, які переваги та недоліки вказаної продукції та де її можна купити в Україні, розглянемо в сьогоднішньому матеріалі.

Пластикова й картонна упаковка для суші та її різновиди

Тара, у яку складають суші під час транспортування, найчастіше пропонується виробниками у вигляді різноманітних контейнерів:

  • на одне відділення, де будуть складатися роли, а поруч, в окремих креманницях чи в зіп-пакетах, кладуть доповнення до основної страви (соєвий соус, імбир, васабі тощо);
  • типу менжинниць на кілька відділень, в одному з яких розкладають роли, а в інші — додаткові інгредієнти;
  • зі знімною кришкою або із суцільною;
  • контейнери з пластику;
  • картонная упаковка для суши.

Власники та менеджери ресторанів самостійно обирають той тип пакування, який їм більше імпонує, проте можна стверджувати, що є низка переваг картонних контейнерів над пластиковими.

Різниця між пластиковою та картонною упаковкою для суші

Серед важливих переваг, якими відрізняється картонная упаковка для суши від пластикової є:

  1. Екологічність (не шкідлива для зовнішнього середовища).
  2. Безпечність для здоров’я людей і тварин (для пакування харчових продуктів використовують спеціальний харчовий картон, у якому немає шкідливих для здоров’я сполук).
  3. Гігієнічність (використовується для одного замовлення, після чого може бути викинута на смітник).
  4. Витривалість (якщо контейнери виготовлені з металізованим покриттям, вони не розмокають, досить важко рвуться, не псуються та не деформуються)
  5. Легка утилізація (папір легко піддається утилізації).
  6. Різноманітність (можливе виробництво контейнерів різної форми, кольору, розміру).

Важливою перевагою картонної упаковки для суші є те, що вона може стати відмінною рекламою для вашого закладу громадського харчування. Для цього потрібно лише замовити контейнери, на які буде нанесено назву й логотип вашого ресторану, чи наклеїти ці атрибути підприємства на них.

Де купити картонну упаковку для суші в Україні гуртом

Ви вже визначились, яка картонная упаковка для суши вам потрібна, але ще не знаєте, де краще її замовити? Широкий асортимент різноманітної упаковочної продукції пропонує компанія «Petrovka Horeca». Підприємство надає своїм клієнтам гарні умови для співпраці:

  • якісні матеріали, що використовуються в роботі, допомагатимуть у створенні якнайкращого іміджу вашого підприємства в очах клієнтів;
  • замовити можна товари декількох різновидів, кольорів, форми;
  • ціна продукції компанії «Petrovka Horeca» доступна завдяки тому, що вона співпрацює напряму з виробником, уникаючи додаткових витрат на послуги посередників.

Доступне замовлення картонної упаковки для суші гуртом та в роздріб, якщо вас цікавить придбання тари поштучно. Просто зверніться до менеджера «Petrovka Horeca» та серед наявних примірників на складі у вас з’явиться можливість обрати потрібний товар із доставкою всією Україною.

Новини Закарпаття