Мультипіч — чому цей прилад має бути на вашій кухні

МультипічІлюстративне фото: Canva

Мультипіч — це не просто кухонний пристрій, це справжній інтелектуальний помічник на вашій кухні. Мільйони людей у всьому світі вже користуються цими багатофункціональними приладами, що з легкістю заміняють приготування страв у печах, духових шафах та мікрохвильовках.

Чому ж варто придбати мультипіч https://www.donshar.com.ua/multypich-tefal-intelektualnyj-pomichnyk-na-vashij-kukhni-z-avtomatychnymy-prohramamy-pryhotuvannia-strav/ та у чому її переваги? Давайте з’ясуємо.

Багатофункціональність

Приготування у мультипечі легко замінює використання декількох кухонних пристроїв, таких як гриль, духовка, мультиварка та навіть фритюрниця.

Тобто тут можна готувати на грилі, смажити, запікати, випікати ,тушкувати, розігрівати та навіть сушити продукти.     

Автоматичні програми приготування

“Чарівний горщик” оснащено автоматичними програмами, які самі визначить оптимальні параметри приготування, забезпечуючи найкращий результат. Все досить легко: заклавши потрібні продукти ви обираєте рецепт на дисплеї і чекаєте на смачну корисну страву.

До прикладу, сучасні моделі мультипечей Tefal пропонують різні автоматичні режими, зокрема “Піца”, “Йогурт”, “Плов”, “Паста”, “Стейки”, “Суп” тощо.

Корисне харчування

Приготування страв у мультипечі — свідомий вибір людей, які дотримуються здорового способу життя та слідкують за своїм харчуванням. Саме мультипіч дає можливість готувати з мінімальною кількістю олії за рахунок конвекційного нагріву. Це сприяє збереженню корисних речовин і натурального смаку у страві, а також знижує її калорійність.

Широкий вибір страв

Саме у мультипечі ви легко приготуєте безліч страв — від духмяної випічки до дієтичного м’яса з хрусткою скоринкою. Також маючи під рукою таку помічницю можна експериментувати та створювати навіть авторські страви. Наприклад, ви налаштовуєте  власний режим для каре ягня у гострому соусі, а мультипіч запам’ятає його, і наступного разу все повторить самостійно.

Що ще можна приготувати в мультипечі:

  • Випічку: пироги, коржі для тортів, бісквіти, печиво, ароматний хліб;
  • Закуски та гарніри: чіпси, нагетси, картоплю фрі, сирні палички.
  • Рибу: запекти форель, зробити рибні стейки чи запекти лосося на грилі.
  • М’ясо та птицю: підсмажити соковиті стейки з телятини або каре ягня, зробити курча-гриль, реберця та навіть шашлик.
  • Овочі: запечені овочі, овочі на пару, овочі на грилі, овочеві рагу.
  • Десерти: мультипіч готує відмінні десерти, такі, як фруктові пироги, різноманітні тістечка та навіть крем-брюле.

Мультипіч  на кухні — це зручність та економія часу

Завдяки швидкому приготуванню та мінімальному догляду, мультипіч дозволяє заощадити час на приготування їжі.

Компактність

Завдяки своїй багатофункціональності пристрій економить місце на кухні, що особливо актуально для невеликих приміщень.     

Легкість у догляді

Більшість сучасних моделей містять частини, які можна мити в посудомийній машині, а деякі навіть оснащені функцією самоочищення.     

Отже, як ви вже зрозуміли, мультипечі — це не просто кухонний прилад, а виклик сучасній кулінарії, який просто необхідний на кухні кожного українця.

Джерело

Новини Закарпаття