На Свалявщині створили фірмовий торт на мінеральній воді
На Свалявщині створили фірмовий карамельно-горіховий торт «Солочин».
Про це розповіли на сторінці Туристичний бренд Закарпаття.
«Коржі виготовлені з додаванням мінеральної води та вдало поєднуються з мусовим карамельним кремом на основі вершків. Фундук додає ніжного горіхового смаку під нотки солоної карамелі», – йдеться у повідомленні.
Торт «Солочин» дещо нагадує «Київський» і зовсім трохи «Ужгород».
Над його розробкою понад три місяці працювали Тетяна Русин спільно з кондитерською Deplomate та за підтримки місцевого екскурсовода Богдана Цімболинця.
Придбати кондитерську новинку можна у магазині «Старий Мадьяр» у Поляні.
На Свалявщині створили фірмовий торт на мінеральній воді
На Свалявщині створили фірмовий торт на мінеральній воді