На Закарпатті поліція затримала чоловіка за підозрою у переправленні військовозобов’язаних через кордон

За інформацією: Суспільне.

На Закарпатті поліція затримала жителя Берегівського району за підозрою у переправленні військовозобов’язаних через кордон. Фото: Нацполіція у Закарпатській області

На Закарпатті, неподалік від кордону з Угорщиною, поліцейські затримали чоловіка за підозрою у переправленні військовозобов'язаних через кордон.

Про це повідомили на сайті Нацполіції в Закарпатській області.

За даними слідства, чоловік винайняв будинок у прикордонній зоні, де й призначав зустрічі з "клієнтами". Після отримання грошей підозрюваний роз’яснював втікачам план дій і вже звідти чоловіки прямували в бік лінії кордону, який проходить через річку Тиса.

"Чоловіка вдалося затримати на "гарячому": він саме зустрівся із чоловіком призовного віку, якого за грошову винагороду, мав незаконно переправити через річку до Угорщини", — пишуть у поліції.

На Закарпатті поліція затримала жителя Берегівського району за підозрою у переправленні військовозобов’язаних через кордон. Фото: Нацполіція у Закарпатській області

На місці події слідчі виявили 1500 доларів, які підозрюваний отримав від свого "клієнта" як частину оплати, гідрокостюми та три мобільні телефони. Усі речові докази правоохоронці вилучили.

Чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання. Закарпатцю повідомили про підозру за ч. 3. ст. 332 ККНезаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене організованою групою або з корисливих мотивів. України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 9 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Читати ще

Читати ще Зеленський присвоїв звання Героя України головному сержанту 128-ї Закарпатської бригади Анатолію Банацькому

Новини Закарпаття