На Закарпатті внесли зміни до обласного бюджету на 2023 рік

Бюджет 305 Бюджет

Зміни, внесені розпорядженнями голови Закарпатської ОВА від 5, 11, 18 та 25 жовтня 2023 року розглянула бюджетна комісія Закарпатської обласної ради на чолі з Наталією Штефуцою. 

Про це інформує Закарпатська обласна рада.

У розпорядженнях, зокрема, запропоновано розподіл трансфертів з  бюджетів територіальних громад у сумі 13 363 тисяч гривень. У тому числі з Мукачівської, Свалявської та Оноківської громад  для компенсації частини вартості придбаних суб’єктами господарювання альтернативних джерел енергозабезпечення, співфінансування придбання шкільних автобусів, на програму розбудови інформаційно-аналітичної системи «Ситуаційний центр «Безпекове Закарпаття» та Програму облаштування містечка модульного типу для потреб оборони у Закарпатській області на 2023 рік.

 Також нерозподілену за об’єктами субвенцію з державного бюджету  передбачили 7,6 тисячі гривень на об’єкт: «Районна лікарня, м. Берегово – будівництво». Крім того, коштом перерозподілу видатків у межах загального обсягу місцевим бюджетам на придбання шкільних автобусів передбачено 1,6 тисячі гривень.

Крім того, коштом розподілу трансфертів з державного, місцевих бюджетів та перерозподілу видатків у межах загального обсягу, збільшено ресурс обласного бюджету в сумі 24,3 тисячі гривень освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. А проектом розпорядження від 25 жовтня 2023 року збільшується  ресурс обласного бюджету в сумі 44,6 тисячі гривень.

У засіданні також узяли участь депутати: Василь Юрик, Олександр Ледида, Василь Крулько, Пейтер Чаба, Михайло Рівіс, Володимир Паульо, Мирослав Білецький та Мирослава Ливч.

Джерело

Новини Закарпаття