Не впорався з керуванням: внаслідок ДТП в Ужгороді загинули двоє людей, ще троє отримали важкі травми

За інформацією: Суспільне.

Внаслідок ДТП в Ужгороді загинули двоє людей, ще троє отримали травми, 09.04.2024. Фото: Нацполіція у Закарпатській області

В Ужгороді вночі 9 квітня сталася смертельна ДТП. 28-річний водій автомобіля "Audi", рухавшись Слов’янською Набережною, не вибрав безпечну швидкість й не впорався з керуванням.

Внаслідок аварії двоє пасажирів від отриманих травм померли на місці події, водія та ще двох пасажирів з важкими травмами госпіталізували до міської лікарні.

Про це Суспільному розповіла речниця Нацполіції в Закарпатській області Ганна Дан.

За її словами, 28-річний житель Ужгорода виїхав за межі проїжджої частини та зіткнувся з деревами. Внаслідок цього автомобіль перекинувся на дах.

"Двоє пасажирів, 19-річний та 21-річний місцеві жителі, від отриманих травм померли на місці аварії, водія та ще двох пасажирів, 20-річного та 16-річного ужгородців, госпіталізували до реанімаційного відділення міської лікарні", — сказала Ганна Дан.

Внаслідок ДТП в Ужгороді загинули двоє людей, ще троє отримали травми, 09.04.2024. Фото: Нацполіція у Закарпатській області

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 ККПорушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб. України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Новини Закарпаття