Після публікації Svaliava.net у Дусині покосили стадіон: ініціативу проявив міський депутат

Стадіон у Дусині покосилиФото: від місцевих Після публікації Svaliava.net у Дусині покосили стадіон: ініціативу проявив міський депутат Svaliava.net в 20.08.2024 | 13:55

В селі Дусино Свалявської громади міський депутат Роман Годя організував покіс сільського стадіону, який заріс травою, бур’яном та чагарниками.

За його словами, для скошування заростей на футбольному полі вирішили винайняти трактор, бо з мотокосами тут навряд чи вдалося б щось вчинити.

Він підкреслив, що коли мова йде про благоустрій, міські депутати змушені брати ініціативу в свої руки, бо у профільних службах, які б мали тримати це на контролі, не надто таким переймаються.

“Очевидно, Свалявське ВУКГ не цікавить такий благоустрій, де нема зиску його проводити, тому доводиться депутатам проявляти ініціативу, особливо в селах, де роль нашого “комуналу” зведено хіба що до вивозу побутових відходів”, — прокоментував Роман Годя.

Стадіон ДусиноФото: від місцевих Дусинський стадіонФото: від місцевих

Нагадаємо, минулого тижня видання Svaliava.net опублікувало огляд стадіонів Свалявщини, більшість з них — у занедбаному стані.

Джерело

Новини Закарпаття