Прикордонники отримали від MK Foundation 100 нових вантажних бусів для фронту

Фонд MK Foundation забезпечив прикордонників ще однією важливою партією допомоги – 100 мікроавтобусів Volkswagen Transporter. Ці вантажні буси будуть направлені в підрозділи, що виконують завдання в зоні бойових дій. Завдяки цій підтримці, військові зможуть ефективніше виконувати свої обов’язки, забезпечуючи надійний транспорт для перевезення людей і матеріально-технічних засобів.

Про це повідомляє інформаційний портал kyivnews.net.

У повідомленні також зазначили, що MK Foundation не проводить збір донатів, а фінансує свою допомогу виключно завдяки внескам від партнерів. Серед них – розробники легендарної гри S.T.A.L.K.E.R., кіберспортивна команда NAVI та студія Maincast. Вони та засновник MK Foundation Макс Кріппа профінансували поставку 100 бусів для прикордонників. Загалом фонд продовжує надавати суттєву допомогу українським військовим, забезпечуючи їх необхідним транспортом та обладнанням у найскладніших умовах.

З моменту початку повномасштабного вторгнення Росії, за даними Державної прикордонної служби України, фонд MK Foundation, заснований інвестором Максимом Кріппою, передав прикордонникам вже 313 автомобілів Volkswagen Transporter, дві вантажівки Iveco та три карети швидкої допомоги. Така значна підтримка допомагає військовим виконувати свої обов’язки в умовах постійних бойових дій, забезпечуючи їх необхідним транспортом для ефективного виконання завдань на фронті.

У березні цього року фонд MK Foundation надав Державній прикордонній службі 50 мікроавтобусів, які були вкрай необхідні для охорони кордону та виконання бойових завдань на передовій. Цю ініціативу підтримали також партнери фонду – студія Maincast, кіберспортивна команда NAVI та розробники гри S.T.A.L.K.E.R. Техніку передали підрозділам, що дислокуються на Волині.

Прикордонники відзначали, що ці автомобілі мають велике значення для їхніх підрозділів і активно використовуються під час виконання бойових завдань. Завдяки такій допомозі, військові отримують можливість швидко реагувати на виклики та забезпечувати безпеку на кордоні.

Команда MK Foundation об’єднує фахівців з різних секторів IT-галузі, які на волонтерських засадах забезпечують ефективну діяльність фонду. Разом з ними працюють міжнародні та українські експерти у галузях машинобудування, робототехніки та розмінування.

Завдяки цьому симбіозу досвіду з різних сфер, фонд має можливість застосовувати нестандартні рішення та новаторські підходи для подолання складних викликів, зокрема в сфері розмінування, де ціна кожної помилки може бути життям людини.

MK Foundation відкритий для співпраці в просвітницьких та дослідницьких ініціативах, реалізації експериментальних проєктів спільного виробництва, а також кооперації у виконанні програм з розмінування на території України.

Новини Закарпаття