Рецепт маринованих білих грибів від учасника шоу «Майстер-шеф» Василя Томища

Рецепт маринованих білих грибів від учасника шоу «Майстер-шеф» Василя Томища 164 Рецепт маринованих білих грибів від учасника шоу «Майстер-шеф» Василя Томища

Учасник кулінарного шоу «Майстер-шеф» Василь Томищ з Ужгорода, поділився рецептом маринованих білих грибів. 

Рецепт кухар оприлюднив на своїй фейсбук-сторнці. 

На один літр банки варених грибів потрібно: лимонна кислота 1 ч.л, сіль 1 ст.л, цукор 2 ст.л, оцет 9% 2 ст.л, лавровий лист, перець горошок.  

«Перший раз варимо 15 хвилин після кипіння. Далі гарно промиваємо холодною водою. Другий раз варимо в маринаді 40 хвилин після кипіння. Закатую в стерильні банки», – розповідає кухар. 

Як стерилізують банки? Помиті банки ставлять в духовку на 10-15 хв. 160°-170°. Банка суха гаряча значить вона стерильна.Головне не чіпати банки руками в середині, кришки також можна стерилізувати для підстрахування, просто кип’яченій воді.

Рецепт маринованих білих грибів від учасника шоу «Майстер-шеф» Василя Томища Рецепт маринованих білих грибів від учасника шоу «Майстер-шеф» Василя Томища 

Джерело

Новини Закарпаття