Що таке віртуальна примірочна в інтернет-магазині

Віртуальна примірочна – технологічний інструмент, який дозволяє покупцям приміряти одяг або аксесуари онлайн, не виходячи з дому. Вона використовує кілька сучасних технологій, що створюють реалістичне зображення того, як річ буде виглядати на конкретній людині.

Як працює віртуальна примірочна

Скористатися інновацією дуже просто: не складніше, ніж грати в казино Elslots ua онлайн. Покупець завантажує свою фотографію або застосовує веб-камеру для створення зображення в режимі реального часу. Деякі примірочні можуть також використовувати попередньо створені аватари з параметрами фігури користувача. Визначення останніх — важливий момент, адже без цього не обійтися. Зріст, об’єм талії та інші показники дозволяють максимально точно підібрати розмір одягу.

Далі користувач вибирає одяг або аксесуар, який він хоче приміряти. Віртуальна примірочна накладає фото цього предмета на зображення покупця, створюючи реалістичну модель. Людина бачить, як річ виглядає на ній з різних ракурсів. Деякі примірочні дозволяють змінювати фони, щоб показати, як одяг виглядатиме в різних умовах, наприклад на вулиці або в офісі.

Технології, що застосовуються

Для роботи віртуальних примірочних використовуються такі інновації:

  1. Доповнена реальність. Накладає цифрові зображення на реальні в режимі онлайн, що дозволяє користувачам бачити себе в одязі чи з аксесуаром.
  2. 3D-візуалізація. Створює реалістичні тривимірні моделі речей, які можуть бути точно накладені на фото або аватар покупця.
  3. Штучний інтелект. Аналізує параметри фігури людини та підбирає найбільш відповідні розміри одягу, враховуючи індивідуальні особливості.

У такого формату є багато переваг. Перш за все можна приміряти одяг у будь-який час і в будь-якому місці, не виходячи з дому, що зручно, коли часу обмаль або доступ до фізичних магазинів обмежений.

Завдяки аналізу параметрів фігури покупця віртуальні примірочні можуть точно підібрати розміри та фасони, що зменшує кількість повернень товару. Таким чином в інтернет-магазинах, які використовують відповідну технологію, зростає рівень продажів, адже покупці задоволені шопінгом.

Недолік віртуальної примірочної — технічні обмеження. Іноді неможливо повністю відобразити всі нюанси, зокрема текстуру та «поведінку» матеріалу на людині.

Попри це віртуальні примірочні мають попит. Вони вже є в багатьох магазинах, і їхня кількість буде лише зростати.

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЬ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ.

Матеріал пропонується з ознайомчою метою особам, які досягли 21 року і не є рекламою азартних ігор. Також підкреслюємо, що азартні ігри є розвагою і участь в азартних іграх не може бути джерелом доходів чи альтернативою роботі.

Сайт не несе відповідальність за наявність у організаторів азартних ігор та/або букмекерської діяльності відповідних ліцензій в Україні.

Новини Закарпаття