Срібні сережки з діамантами – прикраси які додають шарму

Ювелірна мода стала дуже демократичною, і майстри пропонують в свої колекціях вироби створені в різних дизайнах та стилях. Для створення цього різноманіття ювеліри використовують різні дорогоцінні метали та коштовні камені. Але крім класичних варіацій пропонують унікальні рішення, експериментуючи з поєднанням різних матеріалів. Так всі звикли до комбінації золота та діамантів. Але, виявляється срібло в тандемі з цими каменями виглядає не менш шикарно.

Не дивно, що срібні сережки з діамантами користуються великим попитом і їх купують як для себе так і на подарунок. І консультанти Злато це підтверджують на власному досвіді. Адже саме серії, де представлені сережки зі срібла, декоровані діамантами привертають увагу покупців різного віку та статусу. Це не дивно, бо така прикраса будь-якому образу додасть шарму і прекрасно впишеться в любий лук (як повсякденний так і вечірній).

Гра граней на срібному фоні

Діаманти на срібному фоні виглядають досконало. І не має значення мова йде про срібло з родієм чи чорнінням. До речі, майстри пропонують моделі сережок з:

  1. Позолотою;
  2. Родієвим покриттям;
  3. Чорнінням.

Діаманти теж можуть відрізнятися за кольором, але частіше при створенні моделей використовують прозорі камені. Розміри у діамантів теж можуть бути різними і від цього залежить як вартість виробу, так і зовнішній вигляд. До речі, згідно ювелірного етикету, обирати на кожен день стилісти радять сережки невеликих розмірів, з дизайном в стилі мінімалізму і з каменями не дуже великим. Бо масивні сережки ще і з великими діамантами для офісу чи походу по магазинам – то порушення ювелірного етикету. Навіщо вам ці модні ляпи, якщо на кожен день майстри пропонують дуже стильні рішення але лаконічні.

До речі, сережки зі срібла з діамантами не мають віку точніше вони підходять всім незалежно від віку людини яка їх носить. Саме тому ювеліри створюють серії:

  • Для солідних пані;
  • Для молодих жінок
  • Для дівчат.

Щодо форми та розмірів і навіть виду сережок (бо тут існує сотня варіацій), їх підбирають і під особливості зовнішності і під наряд (стиль). До речі, стилісти радять уважно підбирати сережки, бо якщо вдало зробити вибір, то є всі шанси підкреслити красиві риси обличчя і відволікти увагу оточуючих від недоліків. І навпаки, неправильно підібрана прикраса здатна створити неправильний візуальний ефект.

В інтернет магазині Zlato доступні колекції як вітчизняних так і зарубіжних мануфактур. Відрізняються вироби вартістю, стилістикою, дизайном. Цей асортимент дозволяє підібрати сережки срібні з діамантами і юній дівчині, і солідній дамі, і на кожен день, і до вечірнього образу, і з преміальної колекції, і дуже доступні за ціною.

Не дивно що їх купують і для себе і на презент, який точно оцінить отримувачка такого шикарного ювелірного виробу.

Новини Закарпаття