3160 Свалявський кондитер потрапив на першу сторінку відомого українського журналу рецептів
Свалявський кондитер Павло Гонда потрапив на першу сторінку відомого видання рецептів «Рецепти Господині» у січневому випуску 2024 року.
Як розповів інтернет-виданню Район.Свалява кондитер, в інтерв’ю журналу він поділився власною історією становлення кондитера, а також тим, як йому вдається готувати.
Окремо він розвіяв міф – «готування не чоловіча справа» та поділився власними рецептами з читачами журналу.
«Я дуже радий насправді, що мої скромні рецепти є в друкованому форматі. Кулінарія повинна приносити задоволення від готування. Готуйте з любов’ю», – розповів нашому виданню Павло Гонда.
Як продовжує кулінар – інтерв’ю планувалось більше пів року і повинно було вийти ще влітку, однак завантаженість відкорегувала плани.
«Приємно, що не дарма ділився своїми рецептами і комусь вони цікаві. У даний момент на них є попит. Тому поділившись рецептами з «Рецептами господині» буду радий, що господині готуватимуть саме за моїми рецептами», – зазначив кулінар.