Тренерка з йоги запрошує мешканців Свалявщини на свої заняття

Фото: Наталія ЛубенецьФото: Наталія Лубенець Тренерка з йоги запрошує мешканців Свалявщини на свої заняття Лілія Антонюк в 20.08.2024 | 12:39

Наталія Лубенець проводить вранішні, вечірні та онлайн-тренування у Сваляві.

“Йога — це не просто спорт, це мій стиль життя. Вона допомогла мені відновитися після серйозної спортивної травми, хоча лікарі прогнозували, що ходити я вже не буду”, — розповідає кандидатка в майстри спорту з художньої гімнастики з Харкова.

Свої заняття, на яких тренуються місцеві мешканки та гості краю, у Сваляві пані Наталія проводить впродовж двох років.

За цей час професійна тренерка отримала багато позитивних відгуків про зміни у самопочутті та фізичному стані своїх клієнтів.

За її словами, йога допомагає боротись з болем у спині, підвищує стресостійкість, покращує якість сну, зміцнює серцево-судинну систему, покращує координацію. І все це можна отримати за досить помірну ціну на чудових локаціях.

Вранішні заняття хатха-йогою Наталія Лубенець проводить у понеділок, середу та п’ятницю — о 9.30 год. — на відкритій терасі “Terrase Grill-Bar” біля річки Латориця.

А на вечірню йогу до тренерки можна завітати у спортивний клуб “Hard Gym” о 18.30 год.

Пані Наталія додає, що заняття тривають від 60-90 хвилин, залежно від рівня фізичної підготовки, та не мають вікових обмежень.

Для запису у групи достатньо подзвонити за номером телефону: (096) 854 45 79.

Джерело

Новини Закарпаття