В Ужгороді поліція затримала двох зловмисників, які побили місцевого жителя

В Ужгороді поліція затримала двох зловмисників, які побили місцевого жителя В Ужгороді поліція затримала двох зловмисників, які побили місцевого жителя

11 вересня близько 3-ої години ночі співробітники поліції отримали повідомлення про бійку в одному із закладів відпочинку в Ужгороді.

Поліцейські, які виїхали на місце події, встановили, що під час перебування у закладі між 39-річним місцевим жителем та іншими двома відвідувачами виник конфлікт. Згодом сварка переросла у бійку, в ході якої останні спричинили тілесні ушкодження потерпілому.

Поліцейські провели ряд розшукових заходів та встановили осіб, причетних до побиття. Ними виявилися 26-ти та 38-річні жителі Ужгорода, які вже потрапляли у поле зору правоохоронців. Обох фігурантів затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Потерпілий наразі перебуває у медустанові. У нього діагностовано тяжкі тілесні ушкодження. Лікарі надають йому необхідну допомогу.

За даним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 ККУ. За скоєне затриманим загрожує до 8 років увʼязнення.

 

Джерело

Новини Закарпаття