За участі голови Закарпатської облради: в Кушниці відбулося урочисте відкриття сучасної спртивної зали

 За участі голови Закарпатської облради: в Кушниці відбулося урочисте відкриття сучасної спртивної зали 0

Голова облради завітав до ліцеїстів села Кушниця. Візит пройшов у рамках відкриття у навчальному закладі села Кушниця Керецьківської територіальної громади Хустського району сучасної спортивної зали

 За участі голови Закарпатської облради: в Кушниці відбулося урочисте відкриття сучасної спртивної зали 1

Роман Сарай привітав присутніх та висловив сподівання, що спортивна зала стане добрим поштовхом для розвитку спорту у громаді. Він також зауважив, що здорова нація – це добрий фундамент для успіху майбутніх поколінь українців.

 За участі голови Закарпатської облради: в Кушниці відбулося урочисте відкриття сучасної спртивної зали 2

Проєкт на близько 1 млн грн реалізовано за кошти місцевого бюджету та з ініціативи голови Керецьківської територіальної громади Михайла Мушки й за підтримки депутатської коаліції. У ході відкриття учні показали елементи занять фізкультурою, чирліденгом та презентували свої досягнення на секції карате годзю-рю.

Юні екскурсоводи з Кушницького ліцею також провели для гостей екскурсію нещодавно оновленим вестибюлем та краєзнавчим музеєм їхнього навчального закладу.

Директор ліцею Яна Сньозик подякувала всім причетним до цього результату, а голова громади відзначив подякою сільської ради працівників ліцею та меценатів, які долучилися до відновлення об’єкту.

 

Джерело

Новини Закарпаття