«Аналіз діючої системи поводження з відходами в м. Ужгород»: обговорили дослідження проєкту

«Аналіз діючої системи поводження з відходами в м. Ужгород»: обговорили дослідження проєкту «Аналіз діючої системи поводження з відходами в м. Ужгород»: обговорили дослідження проєкту

Презентація досліджень із проєкту «Аналіз діючої системи поводження з відходами в м. Ужгород» відбулася у міській раді. 

Про це йдеться на сторінці у фейсбуці установи.

У межах проєкту «Внесок у стале поводження з муніципальними відходами у м. Ужгород» дослідження провели фахівці державного підприємства «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства» із Києва.

Завідувачка лабораторії стратегічних досліджень в ЖКГ цього науково-дослідного інституту Олена Панченко представила присутнім оцінку технічних можливостей, фінансовий аналіз та техніко-економічне обґрунтування системи для роздільного збору вторинної сировини, оцінку найбільш підходящого рішення для поводження з органічними відходами, відсортованими міськими та комерційними зеленими відходами в Ужгороді та аналіз ринку вторинної сировини. Онлайн до діалогу долучився керівник розробки, т.в.о. заступника директора, завідувач відділу благоустрою населених пунктів, кандидат технічних наук Ігор Сатін.

Участь у заході взяли заступник міського голови Іван Завидняк, начальниця управління міжнародного співробітництва та інновацій Вікторія Тарахонич, яке є партнером у проєкті, що реалізується спільно із німецьким Дармштадтом, представники департаменту міської інфраструктури, управління економічного розвитку міста, управління міжнародного співробітництва та інновацій.

Джерело

Новини Закарпаття