Чому для лікування та оздоровлення варто скористатися послугами закарпатського санаторію «Квітка Полонини»

На території Закарпатської області сама природа створила ідеальні умови для відпочинку та оздоровлення завдяки м’якому клімату, цілющому гірському повітрю, насиченому ароматами вічнозелених хвойних лісів та гірських трав, мінеральним водам, торф’яним грязям, озокериту та ропі – насиченій сіллю та мінерами воді. Головною родзинкою закарпатських санаторіїв є джерела з термальною мінеральною водою, яка сприяє високоефективному оздоровленню організму, відновленню сил та підвищенню життєвого тонусу. Однією з найбільш відомих оздоровниць Західної України є санаторій Квітка Полонини в Закарпатті, де відвідувачі можуть скористатися комфортабельними житловими умовами, сервісом європейського рівня та комплексним лікуванням відповідно до індивідуальних потреб.

В чому переваги санаторію

Здравниця, що має назву «Квітка Полонини», знаходиться в межах села Солочин Полянської сільської громади Мукачівського району (до адмінреформи село входило до Свалявського району, до Сваляви – 8,5 км). Санаторій є відносно недорогим та затишним курортом, який приваблює відпочивальників оптимальним співвідношенням високоякісних сервісних послуг та прийнятною ціною. Пацієнтами санаторію можуть стати відвідувачі віком 5-75 років, які можуть скористатися клімато-, термо- та іпотерапевтичними послугами, в тому числі з використанням мінеральної води трьох видів (загалом на території Закарпаття активними є більше 50 джерел з мінеральною термальною водою, що має різні лікувальні та цілющі властивості). 

Найкращим та найбезпечнішим видом транспорту, щоб дістатися санаторію є потяг до залізничної станції Сваляви, а далі – на рейсовому приміському автобусі до Солочина (або на таксі). Також можна скористатися поїздом, що прямує через Ужгород чи Мукачево, а звідти – приміським автобусом: з Ужгорода до Солочина – 75 км, з Мукачева до села – 35 км). Власники приватних транспортних засобів, для того, щоб доїхати до оздоровниці, можуть скористатися власним авто.

Які види послуг пропонує оздоровниця

Площа парку, на території якого розташовано корпуси санаторію складає майже 15 гектарів. Окрім лікувально-оздоровчих корпусів відпочивальники можуть скористатися гастрономічними послугами ресторану та бару, зробити необхідні закупки в міні-маркеті, відвідати кінотеатр, бібліотеку чи більярдний зал, косметичний салон чи перукарню. Окрім того, відвідавши санаторій в Закарпатті можна:

  • скористатися послугами медичного центру, масажного кабінету тренажерного залу, сауни та власного бювету;
  • провести лікування захворювань, пов’язаних з опорно-руховим апаратом, нервовою системою та стравоходом, органами шлунково-кишкового тракту, нервової та ендокринної системи;
  • замовити трьох разове харчування з приготуванням дієтичних страв чи скористатися харчуванням ресторанного типу.

До послуг відпочивальників – кінний клуб, де можна опанувати навики їзди верхи на конях, в зимовий період – пункт прокату гірськолижного обладнання для катання на лижах (на віддалі 200 метрів від санаторію знаходиться бугельний підйомник).

Новини Закарпаття