Чому для вивчення англійської мови варто скористатися послугами освітнього центру «Грейд»

Досконале володіння англійською мовою вкрай важливе з різних причин – бізнесмени завдяки знанню мови отримують прекрасні перспективи для успішного розвитку власної справи за кордоном, молоді люди, знаючи англійську можуть продовжити навчання в одному з європейських чи американських коледжів або ВУЗів. Крім того, маючи відповідні навики спілкування англійською мовою можна знайти цікавих співрозмовників та вільно подорожувати всіма країнами світу – від Північної Америки до Австралії. Успішно опанувати англійську мову можна завдяки інтерактивному навчанню на курсах, що організовані Grade Education Centre, який єдиний серед українських навчальних сервісів належить до переліку авторизованих Платинових центрів Cambridge Assessment English, розташованих в Україні. 

Чому для вивчення англійської мови варто обрати інтерактивне навчання

В інтерактивній школі з вивчення англійської мови доступні більше як 80 навчальних програм, вибір яких проводиться відповідно до рівня володіння англійською мовою та в залежності від вікових категорій слухачів. Використання оптимального курсу з вивчення англійської мови:

  • дозволить опанувати всі лексичні та граматичні премудрості англійської мови на розмовному чи професійному рівні;
  • забезпечить належну підготовку до здачі іспитів з національного мультимедійного тестування чи вступних екзаменів до одного з європейських чи північноамериканських коледжів або закладів вищої освіти;
  • дозволить нарешті подолати упередженості мовного бар’єру задля успішного спілкування в інтернет-спільноті чи під час відвідування різноманітних країн.

Навчання в школі спрямоване на забезпечення максимально результативного та комфортного дистанційного навчання завдяки гнучкому та зручному розкладу інтерактивних та захопливих занять, що проводяться невеликими групами (не більше як 8-10 слухачів). Викладання основ англійської мови здійснюється професійними викладачами з міжнародною кваліфікацією, за потреби за слухачем може бути закріплений персональний менеджер. Студенти школи можуть регулярно відстежувати свій прогрес у навчанні, користуватись під час навчального процесу комунікативною методикою та безплатними розмовними клубами.

Як розпочати навчання в освітньому центрі

Для того, щоб розпочати вивчення англійської мови в освітньому центрі «Грейд» варто детально проштудіювати перелік навчальних програм та обрати той курс (від базового до поглибленого), який відповідає сьогоднішньому багажу знань (для того, щоб визначити реальний рівень володіння англійською слухачам варто пройти цілком безоплатне олнайн-тестування, тривалість якого складає не більше 50 хвилин). 

За наслідками пройденого тестування менеджери школи проаналізують рівень знань та запропонують найоптимальніший для вивчення курс з англійської мови. Слухачі школи можуть самостійно обирати графік навчальних занять з врахуванням своєї зайнятості.

Новини Закарпаття