Чи можливо якісно відбілити зуби в домашніх умовах звичайними пастами

Мода на білосніжну усмішку дуже активно стала розвиватись із появою зубних паст, жуйок та різних засобів, які обіцяють реальний шанс отримати просто неймовірний результат мало не з першого використання. Але, як відомо, хороший маркетинг не завжди відповідає дійсності. А отбеливание зубов варто довіряти лише професійним стоматологам, які використовують для цього безпечні інструменти й матеріали. Адже головне у відбілюванні — не нашкодити зубній емалі. Бо потім є ризик стикнутися з низкою серйозніших та неприємних проблем.

Далі ми розповімо про правила підготовки та особливості процедури вдома або в клініці, а також дамо рекомендації, куди записатися на відбілювання зубів.

Як зробити якісне відбілювання зубів

Відбілювання зубів стало однією з найпопулярніших процедур, які проводять не тільки в стоматологіях, а й у домашніх умовах. І сучасна фармацевтична та косметична індустрії готові запропонувати покупцям багато різновидів паст, гелів, пластирів, здатних впоратися з цим завданням. Ба більше, навіть у нетрадиційній медицині можна знайти рецепти для відбілювання зубів.

Але такі засоби неефективні або ж вимагають багато часу для отримання результату. А деякі способи можуть навіть значно пошкодити емаль, зробивши зуби чутливими та звівши нанівець можливість подальшого їх відбілювання.

То ж єдиним правильним рішенням буде звернутися до стоматолога в професійну й сучасну стоматологічну клініку. Відбілювання може мати декілька різновидів та варіантів проведення. Наприклад, найпростішим є чищення зубів ультразвуком за технологією «Air Flow». Такий метод прибирає лиш невеликий наліт на емалі та зубні камені. А от результативнішим за попередній є метод із відбілювання за допомогою ультрафіолетової лампи.

УФ-відбілювання може за один раз освітлити зуби на декілька тонів. А результат від процедури зберігається впродовж тривалого часу. Таке відбілювання майже не має обмежень, окрім необхідності виключити із вживання напої, їжу, що мають барвники та куріння на декілька днів.

Де професійно відбілити зуби в Києві чи Ірпені

Відбілюванням зубів займаються в багатьох стоматологіях столиці та передмістя. Але таке розповсюдження процедури не гарантує якісне її виконання. Тому, якщо ви хочете отримати гарну білосніжну усмішку й не набути при цьому побічних ефектів, радимо звертатися до найкращих.

Наприклад, клініка My Smile в Ірпені проводить високоякісне відбілювання зубів за доступною вартістю та з використання сертифікованих засобів і новітнього обладнання. Такий підхід повністю виключає пошкодження емалі чи відсутність результату. Більш того, за необхідності лікар-стоматолог My Smile попередньо проведе лікування зубів чи дасть рекомендації щодо догляду за ротовою порожниною. Клініка My Smile радо приймає пацієнтів не тільки з Ірпеня, а й із Києва, Бучі та навколишніх населених пунктів. Записатися на процедуру відбілювання і дізнатися про метод більше корисної інформації можна на сайті My Smile.

Новини Закарпаття