Деякі особливості та переваги стоматологічної клініки «Люмідент»

Кожна людина мріє про білозубу «голівудську» посмішку, проте навіть кількаразове чищення зубів впродовж доби не завжди може забезпечити відповідний стан ротової порожнини. Для отримання якісних стоматологічних послуг за помірними цінами, більшість киян, які проживають на Оболоні, Поздняках чи Солом’янці (або прилеглих районах нашої столиці) звертаються в стоматологічну клініку «Люмідент», яка безперечно є однією з найбільших приватних медичних установ, які спеціалізуються на наданні всіх видів стоматологічних послуг. На сьогодні стоматологічна клініка «Люмідент» забезпечує надання відповідних послуг в 23-х лікарських кабінетах (включно з шістьма хірургічними відділеннями), а ціни стоматології Люмі-Дент стають відомими пацієнту вже після завершення первинної консультації у стоматолога (послуга консультації є безкоштовною).

Які види стоматологічних послуг можна отримати в клініці

Головною особливістю стоматологічної клініки «Люмі-Дент» є великий діапазон відповідних послуг, які, зокрема, надаються 8-ма хірургами-імплантологами, які щоденно проводять до 25 операцій, пов’язаних з імплантацією зубів. За виправлення прикусу пацієнтів в клініці відповідають 11 стоматологів-ортодонтів, а для проведення хірургічних операцій в зубних відділеннях клініки функціонують 6 хірургічних блоків, в тому числі такі блоки має стоматологія на Позняках у Києві та відкрита в 2021 році стоматологія в Солом’янському районі столиці.

До переліку більш як 10-ти видів стоматологічних послуг, які надаються в кабінетах клініки, належать, зокрема послуги з:

  • діагностичної стоматології. В рентген кабінетах клініки використовуються чотири сучасних комп’ютерних томографи, завдяки яким стало можливим проведення, зокрема, телерентгенографії;
  • мікроскопної стоматології, де послуги надаються 20 стоматологічними мікроскопами, виготовленими американськими та швейцарськими фірмами;
  • лазерної та озонової стоматології завдяки використанню 4-х лазерів та спеціального обладнання для озону, який використовують, стерилізуючи кореневі канали.

Всі підрозділи клініки, включно стоматологія на Осокорках не використовують під час лікування зубів звичні медичні шприци, в кожному стоматологічному кабінеті встановлено новітню систему для комп’ютерної анестезії (місцевого знеболення).

В чому переваги стоматологічних послуг від клініки «Люмі-Дент»

Сучасна стоматологія, це не тільки сучасне обладнання та інноваційні технології. Це в першу – високопрофесійні лікарі, такі як Дудко Тетяна, яка працює в клініці «Люмі-Дент» лікарем-терапевтом та знаним фахівцем, яка займається мікроскопною ендодонтичною мікрохірургією зубів, плазмоліфтінгом та лазерним відбілюванням зубів. Лікар-стоматолог Дудко Т.В. має майже 15 років робочого стажу за професією та спеціалізується на реставраційних техніках, лікування карієсу, пульпіту, періодонтиту та є спеціалістом з використання дентального мікроскопу в галузі лазерної стоматології.

Новини Закарпаття