Для чого потрібне туристичне страхування

Даний варіант являється реальним заходом від незапланованих фінансових витрат. Оформлюючи страхування ви забезпечуєте себе необхідною юридичною, адміністративною, медичною, технічною допомогою. Якщо вам потрібно оформити туристичне страхування в Україні, рекомендуємо звернутися до компанії green travel. Вона забезпечує швидке та якісне обслуговування, доступ до документів, захист персональної інформації, відповіді на запитання, необхідну підтримку, індивідуальний підхід до кожного клієнта. Вам точно сподобається результат та обслуговування.

Навіщо потрібна

Оформлення страховки вважається досить вигідним, адже здатне покрити наступні збитки:

  • Затримка або скасування подорожі – компанія відшкодовує збитки, навіть якщо вони спричинені страйками, погодними умовами чи будь-якими іншими причинами.
  •  Медична допомога – покриваються витрати, що виникають під час хвороби або травмування, а також на госпіталізацію, огляд лікаря, швидку допомогу, купівлю ліків тощо.
  • Непередбачувані обставини – сюди відноситься втрата багажу, злом чи крадіжка сумки, інвалідність або смерть, викрадення, екстрена евакуація, відмова у бронюванні, різноманітні нещасні випадки.

Комплексна страховка повністю покриє усі витрати. Пам’ятайте, що медичне страхування покриває лише витрати, які пов’язані з травмуванням або хворобою.

Види

Страховий поліс поділяється на страховку міжнародних та внутрішніх подорожей. Ви можете оформити його на одну або декілька поїздок. Наприклад:

  • Разовий варіант дійсний упродовж однієї конкретної поїздки.
  • Багаторазовий здатен покрити дві й більше поїздок до певного місця призначення на протязі певного часу чи упродовж цілого року.
  • Страхування для учнів представляє собою варіант для студентів, які їдуть в освітню подорож.
  • Групова страховка включає мандрівки, що оформлені для групи з декількох людей (мінімум 7 осіб). Такий варіант досить вигідний.

Перед оформленням варто перевірити, чи поширюється дія страхового поліса на пункт призначення, також ознайомтеся з можливими виключеннями та обмеженнями. Порівняйте ціни в декількох компаніях, оберіть ту, яка відповідає усім вашим побажанням, пропонує відмінне співвідношення ціни та якості. Шукайте агентства, що заслужили високий рейтинг та велику кількість позитивних відгуків. Прочитайте, які саме ризики покриваються, чи поширюється дія на усю поїздку або тільки на певну її частину.

Для оформлення вам знадобиться закордонний паспорт, ідентифікаційний код, український паспорт. Заздалегідь треба визначитися з періодом, на який ви будете оформлювати документи. На дату виїзду ви повинні мати вже дійсний страховий поліс. Завдяки інноваціям, ви можете усе зробити онлайн. Для цього необхідно внести усю інформацію, натиснути «продовжити», указати контактні дані та обрати спосіб оплати. На сайті компанії green travel можна оформити страховку не тільки для подорожей Україною, а також до Чехії, Польщі, США, Грузії, Німеччині, Італії, Єгипту тощо.

Новини Закарпаття