Диван – важливий модуль в сучасному інтер’єрі

Довгий час існували модулі, які не були обов’язковими в інтер’єрі. Так, до таких які отримали статус маст хев відносили стіл, шафу, ліжко. Тоді як крісла чи комод, різні полички та тумби – то вже по можливостям як і фінансовим (у покупця), так і просторовим (мова про приміщення). Але сучасний покупець зробив акцент на комфорт та ергономічність, які при цьому мають ще і відповідати такій характеристиці як стильний вигляд. Тому мануфактури запропонували рішення, які здатні поєднувати в собі функціонал декількох конструкцій і стильно виглядати.

Наприклад, диван – раніше використовувався як предмет інтер’єру вітальні і був призначений для короткочасного відпочинку (сидіння). Його доповнювали кріслами і кофейним столиком, створюючи в приміщення так звану зону релаксу. Це виглядає дуже красиво та стильно і виробники пропонують такі дивани в різних стилістичних та дизайнерський виконаннях. Але на цьому меблярі не обмежилися і запропонували дивани, які можуть справлятися з функціоналом ліжка і навіть невеликої шафи. Сумніваєтеся? Оцініть фото та описи таких багатофункціональних моделей на сайті інтернет гіпермаркету https://www.mebelok.com/. Ви будете вражені наскільки функціональним та ергономічним став сучасний диван.

Отже обираємо простий чи багато функціональний?

Придбати диван є можливість простий або розкладний (трансформер). В першому випадку ви купуєте модуль, призначений для сидіння, тому він може бути двомісний або трьохмісний. Так модулі актуальні як в інтер’єрі квартири чи будинку так і офісу (у зоні очікування). Конструкції та дизайн таких модулів відрізняються в залежності від виробника і колекції, в якій він представлений. Немає жодних обмежень ні у формах, ні в габаритах, ні в матеріалах. Тому придбати вийде моделі в:

  • Текстилі;
  • Екошкірі;
  • Натуральній шкірі.

В плані форми мануфактури пропонують прямі дивани та кутові.

Якщо ви вирішили оптимізувати простір у приміщенні, вам потрібна така модель як диван розкладний. За кілька рухів його можна перетворити в місце для сну. Тобто такий диван одночасно замінить і ліжко і навіть невелику шафу, бо має спеціальні ніші, куди актуально ховати постільну білизну, іграшки, покривала тощо. Дуже зручне рішення для невеликих приміщень.

Але особливо популярним у сучасного споживача стали модульні конструкції, які відрізняються тим що складаються з кількох елементів, поєднувати які між собою є можливість по-різному.

Кожен диван має свої особливості в плані конструкції і дякуючи цьому є можливість підібрати оптимальну модель. Також варто звернути увагу на колір модулю, текстуру, дизайн. Адже диван має вписуватися в загальну концепцію інтер’єру. Хоча, стилісти ще радять купити диван в незвичайному стилі чи кольорі і зробити його родзинкою інтер’єру. Але це вже на смак покупця.

Головне, що у покупців є вибір, бо асортимент, запропонований на сайті MebelOk справді нереально різноманітний. Причому відрізняються моделі і за дизайном, і за конструкцією, і за ціною.

Новини Закарпаття