EU4Culture: онлайн-курс із грантового менеджменту для митців і діячів культури

EU4Culture: онлайн-курс із грантового менеджменту  для митців і діячів культури0До 16 травня триває прийом заявок на участь в онлайн-курсі з грантового менеджменту для представників креативних індустрій від EU4Culture. EU4Culture надає митцям та діячам культури можливість отримати доступ до онлайн-курсу з написання грантових заявок.

Онлайн-курс має на меті надати фундаментальні знання з цієї теми особам, зацікавленим у подачі заявок на фінансування від ЄС для реалізації культурних заходів та проєктів.  Онлайн-курс проводитиметься англійською мовою з субтитрами українською, вірменською, азербайджанською, грузинською та румунською мовами. Лекції будуть доступні на CASES Medіa — українській освітній платформі для представників креативних індустрій в Україні та за її межами.

Онлайн-курс, розроблений командою українських експертів, включає наступні
теми:
– типи грантів та їхнє значення;
– навички написання грантових заявок та методи пошуку національних та
міжнародних партнерів для проєктів;
– стратегії підготовки бюджету та розуміння вимог до юридичної документації;
– ефективна комунікація з інвесторами;
– проєктна звітність.

Щоб отримати доступ до курсу, митці та діячі культури повинні заповнити та надіслати форму, яку можна знайти на сайті Чеського центру у Києві. Детальну інформацію про процедуру подання заявок можна знайти в інструкції до проєкту за посиланням.
Після успішного завершення онлайн-курсу учасники отримають сертифікат про проходження курсу.
Кінцевий термін подання заявки — 16 травня 2024 року, 23:59 за центральноєвропейським часом.
Відібрані учасники отримають доступ до онлайн-курсу з 25 травня 2024 року.  Із запитаннями щодо онлайн-курсу та процесу подання заявки звертайтеся до координаторки з питань освіти Чеського центру у Києві Катерини Вандич: [email protected]

Довідково: EU4Culture з бюджетом 7,85 млн євро — це чотирирічний проєкт, що фінансується Європейським Союзом для підтримки культури та креативних індустрій з особливим акцентом на нестоличні міста та містечка в країнах Східного партнерства. Проєкт реалізується Інститутом імені Ґете (керівник), Чеськими
центрами, Данським інститутом культури та Французьким інститутом у Грузії.

Управління культури, молоді і спорту
Хустської міської ради

Джерело

Новини Закарпаття