Герою України Олегу Гончаруку подарували квартиру в Ужгороді

Герою України Олегу Гончаруку подарували квартиру в Ужгороді 107 Герою України Олегу Гончаруку подарували квартиру в Ужгороді

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв зустрівся із Героєм України Олегом Гончаруком і вручив військовому договір дарування на квартиру в Ужгороді.

Про це повідомляє Ужгородська міська 

Полковник Збройних Сил України п’ять років служив у128-й окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді, майже три з них – на посаді командира, а до того був в.о. командира та першим заступником – начальником штабу. Разом із бригадою Олег Миколайович брав участь в операції об’єднаних сил на Донбасі, зокрема в боях за Станицю Луганську, а в перші місяці повномасштабної війни тримав оборону на східному й південно-східному напрямках, зокрема на Миколаївщині.

Зараз він продовжує захищати нашу державу від російських окупантів.

На сесії Ужгородської міськради 31 серпня 2023 року депутати підтримали рішення про передачу Олегу Гончаруку квартири в місті – житло як благодійну допомогу в комунальну власність громади передало товариство «КОНТІ-БУД УЖГОРОД». 

Богдан Євстафійович від імені громади подякував Герою та всім воїнам, які захищають Україну, щоб тут, у тилу, люди могли жити і працювати кожен на своєму місці для наближення нашої Перемоги.

Джерело

Новини Закарпаття