Як скористатися послугами міжміського таксі

Окрім автобусних та залізничних перевезень окрема (більш заможна) категорія пасажирів може скористатися послугами міжміської служби таксі. Поїздка в легковому автомобілі, поданому на замовлення пасажира до місця його посадки, буде абсолютно безпечною, швидкою та максимально комфортною, адже автомобіль-таксі може зупинитися в будь-яку хвилину та в будь-якому незабороненому місці. Для обслуговування пасажирів міжміське таксі використовує сучасні комфортабельні авто іноземного виробництва, які обслуговуються виключно професійними ввічливими та уважними водіями, що мають відповідний досвід роботи та зможуть доставити пасажира до місця призначення в чітко обумовлені терміни.

Деякі особливості міжміського таксі

Головним завданням, яке стоїть перед водіями міжміського Трансфер-Таксі, є надання максимально комфортних послуг замовнику-пасажиру за доступною та прийнятною ціною. Початкову та кінцеву точку подорожі та її початок обирає замовник, який може замовити послугу заздалегідь на певну дату та годину. Через завантаженість сервісу гарантувати стовідсоткове подання таксі для виконання замовлення, отриманого «вже і на зараз» є неможливим, оскільки автомобіль перед далекою поїздкою повинен пройти технічний огляд та мийку, а водій повинен відпочити після вже виконаного замовлення.

Кінцеву точку прибуття (місце призначення) зазначає замовник, проте сам маршрут пересування обирає водій, який володіє необхідною інформацією щодо стану автомобільних доріг, появи періодичних «корків» на дорогах, заторів тощо. Під час оформлення замовлення пасажир отримує інформацією щодо вартості послуги міжміського таксі, яка залишається незмінною до кінця подорожі, при умові що пасажир не вноситиме корективи по маршруту пересування (ніяких скритих комісій чи додаткових платежів сервіс не використовує).

Також при оформленні замовленні варто вказати кількість пасажирів, що будуть приймати участь у поїзді та вагу вантажу, адже від цього залежить марка та модель авто, яке буде надано для виконання замовлення. Сервіс Трансфер-Таксі виконує замовлення щодо міжміських перевезень пасажирів як в межах України, так і за кордон (чи з-за кордону). 

Поїздка на таксі з Ужгорода у Львів (чи навпаки)

Між крайніми обласними центрами нашої держави – Ужгородом та Львовом існує досить насичений автомобільний трафік, в тому числі за вказаним маршрутом курсують автомобілі сервісу «Трансфер-Таксі». Замовивши таксі Ужгород – Львів клієнти можуть бути впевненими у:

  • швидкому прибуттю до Львова, що дозволить їм зекономити час для інших потреб та не переживати по безпеку власних речей;
  • комфортабельності поїздки, яка значно виграє в порівнянні з поїздкою на автобусі чи в поїзді;
  • фіксованій вартості послуги, яка визначається під час оформлення замовлення та є незмінною.

У випадку оформлення замовлення на зворотну дорогу зі Львова до Ужгорода пасажир отримує 50-відсоткову знижку та безкоштовну одну годину на час очікування водія.

Новини Закарпаття