Як вибрати каблучку своєї мрії

Ще з давніх часів персні вважалися магічним талісманом, аксесуаром, що оберігав свою власницю. У наші дні каблучки носять у якості прикраси, що відповідає настрою, стилю одежі. Великий асортимент даного виробу представлено в інтернет-магазині PANDORA. Консультанти завжди раджі прийти на допомогу при виборі, враховують усі озвучені побажання, до кожного покупця знаходять індивідуальний підхід, відповідають на питання. Уся продукція виготовлена з високоякісних дорогоцінних матеріалів, відрізняється естетичним виглядом, довговічністю, практичністю. Ви точно залишитеся задоволені обслуговуванням та отриманим товаром.

Винятки із правил

Вибір ювелірної прикраси залежить від віку панянки. Юним дівчатам варто підкреслювати ніжність, свіжість, обирати легкі моделі, прикрашені камінцями, світлим бурштином та перлами. Жінкам більш старшого віку краще зупинитися на масивних перснях. Але завжди є винятки із правил. Наприклад, в залежності від заходу та обраного наряду юні панянки можуть надіти ексклюзивну прикрасу з масивним камінцем. Враховуючи урочистість атмосфери та пишність наряду, вона буде повністю доречною.

Дівчатам варто зупинятися на мінімалістичному стилі та авангардистських прикрасах. Класичні моделі призначаються для жінок старшого віку. Не забувайте брати до уваги особливості статури. Пишним красуням підходять масивні варіанти, струнким – легкі та повітряні.

На сайті PANDORA ви можете придбати будь-які прикраси, у тому числі купити кульчики, намиста, браслети, підвіски тощо. При бажанні можна замовити подарункове упакування, яке точно нікого не залишить байдужим.

Форма пальців та рук

Невідповідна прикраса може зіпсувати увесь образ, акцентує погляди на недоліках рук. Щоб запобігти цьому, варто звернути увагу на наступні поради:

  • Прикраси, що мають вертикально розташовані елементи, призначаються для тонких пальчиків.
  • Володаркам пухкеньких рук варто звернути увагу на асиметричні каблучки, розімкнуті, прикрашені невідполірованими натуральними самоцвітами.
  • Візуально подовжити пальчики можна за допомогою перснів, що мають грушоподібний кристал, у вигляді сльози або пелюстки. Дані деталі повинні бути розташовані вздовж виробу, максимальна ширина підтримуючого ободка не більше 4-6 мм.
  • Вузлуваті, великі суглоби маскуються за допомогою широких перснів з камінцем, виконаних в інтенсивних кольорах. Декоративні накладки врівноважують кисті.
  • Масивний овальний камінь призначається для володарок широких плоских долонь. Тонкі вироби матимуть недоречний та безглуздий вигляд.
  • Важкі та великі вироби повністю протипоказані низеньким панянкам, адже вони обтяжують руки, затьмарюють інші елементи.

На сайті e-pandora.ua постійно пропонуються різноманітні знижки та розпродажі. На всі прикраси ви отримаєте офіційну гарантію. Оплата проходить зручним для клієнтів способом, у тому числі частинами. Враховуючи якість товарів ціни досить демократичні.

Новини Закарпаття