Які види природного каменю використовує компанія Kanyon

Природний камінь з давніх-давен є головним будівельним матеріалом, з якого зводились перші будинки, храмові та палацові комплекси, будувались дороги, мости та інші інженерні споруди. Навіть після винаходу та розповсюдження штучних мінералів природний камінь не втратив своєї популярності та затребуваності у будівельній індустрії, в ландшафтному дизайні та в оздобленні інтер’єрів. На сьогодні ринок з будівельними та оздоблювальними матеріалами, які виготовлені на основі натурального каменю, включає різноманітну продукцію від компанії https://kanyon.com.ua/, яка має унікальну фактуру, цілу палітру кольорів та відтінків та водночас є довговічною та універсальною. Оновою для виготовлення зазначеної продукції є сировина, добута на українських та зарубіжних родовищах природного каменю.

Які різновиди природного каменю використовуються компанією

Правильно підібраний та старанно оброблений майстрами компанії Kanyon природний камінь стане окрасою та частиною декоративних елементів, використаних під час оздоблення інтер’єру приміщення чи для облицювання фасаду будівлі – приватного помешкання, солідної фінансової установи чи офісу великої компанії. Будівельна та облицювальна продукція, яка виготовлена з природного каменю використовується для облаштування панно та камінів, барних стійок та підвіконь, східців, для оздоблення фундаментів будинків та обрамлення віконних конструкцій.

На сайті kanyon.com.ua однойменної компанії можна замовити продукцію, яка виготовлена:

  • з граніту, який використовується для облаштування відмосток, садових доріжок та відкритих майданчиків, оскільки має високу міцність та довговічність і не піддається стиранню;
  • з травертину та мармуру, які мають середню щільність та використовуються як елементи ландшафтного дизайну, для оздоблення інтер’єру приватних осель, закладів громадського харчування та відпочинково-оздоровчих комплексів;
  • з кварциту (гірської породи з високими параметрами міцності та твердості, яка важко піддається обробці) та піщанику (пісковику), який містить у собі зцементовані часточки з кварцом, польовим шпатом, слюдою та кальцитом.

Також на сайті компанії можна замовити гальку для облаштування пішохідних доріжок та використати як основну складову для приготування бетонної суміші.

В чому переваги послуг від компанії Kanyon

Компанія Kanyon, фахівці якої займаються виготовленням будівельної та оздоблювальної продукції на основі природного каменю, співпрацює безпосередньо з компаніями, що мають у користування чи власності родовища з природними мінералами (гранітом, мармуром, піщаником, травертином тощо), що дозволяє встановлювати на весь асортимент продукції цілком прийнятні для українських покупців ціни.

Фахівці компанії здійснюють безкоштовний замір будь-якого об’єкту, власник якого збирається використовувати певний вид природного каменю та за потреби організують доставку каменю безпосередньо до місця його застосування.

Новини Закарпаття