Ідеальний відпочинок вдвох – яким він має бути?

Як скріпити стосунки зі своєю другою половинкою? Відповідь очевидна – провести відпочинок в будинку на двох в Карпатах. Це дивовижне місце, яке своєю магією просто зачаровує. Складається враження, що переносишся в інший вимір, який знаходиться поза реальністю. Провести час з коханою людиною в Карпатах, в оточенні смерекових лісів та усамітнитися від шуму цивілізації – чи це не ідеальний вікенд?

Тільки зі схилів відкривається вся велич гуцульського краю

Щоб насолодитися усією красою Карпат, вирушайте зі своєю рідною людиною в похід. Карпатські гори закохують у себе з першого погляду. Зі схилів відкриваються приголомшливі пейзажі, немов з картин імпресіоністів. Гарною ідеєю буде влаштувати романтичний пікнік удвох на заході сонця, під акомпанемент смачної гуцульської їжі. Можна продовжити побачення та залишитися ночувати у наметі. А зранку зробити приголомшливі знімки вашої пари на фоні чарівної краси світанку в горах.

Катання на конях

Здивуйте свою половинку, запропонувавши прогулянку на конях в оточенні гір. У вас буде можливість перетворити у дійсність одну зі своїх дитячих мрій – відчути себе шляхетним принцом поруч з неймовірною казковою вершницею. Катаючись на конях, ви не будете нудьгувати, на вас чекають захопливі пригоди. Це і подолання природних перешкод, і підкорення нових незвіданих маршрутів. Навіть, якщо ви вперше в сідлі, досвідчені інструктори нададуть вам слушних порад.

А як же без гуцульських смаколиків?

Неможливо уявити романтичний відпочинок без дегустації місцевої кухні. Що ж обов’язково треба спробувати, відпочиваючи у Карпатах?

  • Банош – зварена на воді кукурудзяна каша з вершками або сметаною.
  • Гуцульський борщ – незвичне блюдо, приготовлене з білого буряка, квашеної капусти та реберець.
  • Зупа – смачна грибна юшка, яка вариться з білих грибів та має дуже насичений смак.
  • Книш – галушки з заварного кукурудзяного тіста з часником та бринзою.
  • Гуцульські пироги. Таку назву в Карпатах мають вареники. Для начинки використовують бринзу, сир з зеленню та ягоди. Для виготовлення тіста використовують чисту джерельну воду.
  • Гомбовці – картопляні кульки з начинкою зі сливи. Незвичайна страва, яка не залишить вас байдужими.

Де краще зупинитися на відпочинок?

Якщо ви вирушаєте в Карпати вдвох, то варто заздалегідь потурбуватися про те, де краще зупинитися. Щоб не втратити почуття романтики, краще зняти котедж в лісі на двох. У вас буде нагода відчути себе власниками цілого дому посеред безмежної природної краси. Водночас підшукуючи собі гніздечко, зверніть увагу, щоб поруч були доступні розваги гірського відпочинку. Приділіть час один одному, забронювавши котедж у господарстві Над Фермою, де ви матимете змогу провести свій ідеальний відпочинок вдвох у Карпатах.

Новини Закарпаття