Кальян на дім в Івано-Франківську: особливості послуги

Для того, щоб відчути справжню насолоду від розкурювання кальяну не обов’язково перебувати в шумному та накуреному кальянному барі, адже кальян можна орендувати разом з кальянщиком чи без нього для використання в спокійній домашній обстановці, на корпоративі в колективі співробітників чи на природі під час пікніку з друзями. Замовивши кальян на дім в Івано-Франківську в компанії, що займається наданням послуг з кальянного кейтерингу, можна релаксувати в колі сім’ї, викурюючи наперед підібрані мікси. Послуга з кальянного кейтерингу дозволяє не тільки отримувати задоволення від викурювання кальяну, але й дозволяє заощаджувати, адже в вартість оренди кальяну входить тільки витрати на експлуатацію відповідного обладнання та ціна розхідників, в той час, в кальянному барі у вартість послуг власники закладають витрати на заробітну плату обслуговуючого персоналу, витрати на утримання приміщення тощо.

Чому орендувати кальян вигідно

Більшість кальянних барів працюють до певної години та вимушено закриваються до настання комендантської години, в той час, як орендуючи кальян, можна насолоджуватися його димом цілодобово. Крім того, компанія «Hookah Smoke IF», яка надає послуги з кальянного кейтерингу приймає онлайн замовлення на доставку кальяну в режимі 24/7, включно з вихідними та святковими днями. Серед переваг послуг компанії варто відмітити:

  • швидкість та своєчасність виконання замовлень щодо оренди кальяну – кальян та необхідні супутні товари будуть доставлені кальянщиком у чітко визначені терміни за адресою, зазначено в замовленні;
  • прийом замовлень в цілодобовому режимі, незалежно від природних чинників чи інших обставин;
  • професійність працівників, які займаються обслуговуванням – відразу після доставки кальян буде підготовлено до розкурювання, а його користувачі отримають відповідні та вичерпні рекомендації щодо правил експлуатації кальяну.

Асортимент розхідників – курильних сумішей, які можуть бути поставлені разом з кальяном є достатньо великим та включає різні за смаковими якостями суміші включно з фруктовими, ягідними, та молочними смаками, суміші-мікс тощо. Вартість оренди кальяну є достатньо демократичною, а його доставка і будь-яку точку міста здійснюється абсолютно безкоштовно.

Деякі переваги використання послуг кальянного кейтерингу

Використання послуг кальянного кейтерингу дозволяє внести певну оригінальність та цікавість в буденну вечірку у колі друзів чи звичайні сімейні посиденьки. Оренда кальяну передбачає використання необхідного інвентаря впродовж чітко обумовленого терміну, що дозволяє спланувати час відпочинку та можливі фінансові витрати. Замовлення послуг кальянщика позбавить ініціаторів святкового дійства на корпоративі, весіллі чи на іншому святковому заході додаткового клопоту, адже всі послуги кейтерингу будуть надані на найвищому рівні.

Компанія, що надає послуги кальянного кейтерингу дбає про дотримання належних санітарно-гігієнічних вимог задля безпеки клієнтів, тому перед наданням в оренду всі кальяни та супутнє обладнання піддаються обов’язковій стерилізації.

Джерело: https://hookah-smoke.if.ua/

Новини Закарпаття