Хто може стати позичальником та отримати швидкий кредит — умови МФО Finsfera

Послуга кредитування може знадобитися в будь-який час та будь-якій людині. Якщо виникають непередбачувані витрати, та необхідність терміново отримати кредит, варто знати про основні умови фінансових організацій до позичальників. Чи кожна людина може отримати кредит в МФО?

Хто такий позичальник?

Позичальником може стати будь-яка фізична особа, яка потребує фінансової допомоги, якщо відповідає вимогам законодавства України. Це може бути найманий працівник, пенсіонер, студент або навіть підприємець. Головними критеріями для отримання кредиту є наявність стабільного джерела доходу, вік не молодше 18 років, український паспорт й дотримання вимог щодо документації, яка підтверджує особу та доходи.

Чому позичальники частіше беруть позики в МФО

МФО створили умови кредитування, які є вигідними та привабливими для багатьох позичальників. Прикладом популярної та стабільної МФО є Finsfera — компанія, яка підтвердила свою впевнену позицію на фінансовому ринку на премії FinAwards у 2024 році. На цьому конкурсі компанія отримала перемогу в номінації “Прорив року”.

Безперечні переваги співпраці для позичальників

  • Швидкість отримання кредиту. У МФО процес отримання кредиту дуже швидкий порівняно з банками. Більшість МФО пропонують замість написання заяви надсилати короткі онлайн-запити, які можна подати швидко, а рішення про затвердження буде ухвалено протягом короткого часу, у той же день.
  • Менше документів. У банківських установах часто потрібно надати багато документів та пройти складний процес перевірки кредитної історії. У МФО значно менші вимоги до документації, що спрощує процес отримання кредиту.
  • Гнучкі умови. МФО пропонують гнучкі умови кредитування. Клієнти можуть брати невеликі суми коштів з коротким терміном погашення. також вони мають можливість погашення кредиту достроково без штрафних санкцій.
  • Доступність для людей з невеликим кредитним рейтингом. У банківських установах кредитний рейтинг може бути одним з ключових факторів відмови в кредитуванні. МФО перевіряють кредитну історію також, проте можуть запропонувати вигідні умови навіть, якщо рейтинг невисокий або кредитної історії немає.
  • Можливість отримати кредит без застави. МФО, що законно працюють на фінансовому ринку України, не потребують внесення застави. Виплати по кредиту починаються тільки після того, як позичальник отримав кредит на свою картку. Для цього складається графік виплат, щоб зручно та вчасно вносити кредитні кошти, закриваючи поступово свою позику.

Ці переваги роблять МФО вигідними, доступними та зручними для позичальників, особливо в умовах, коли потрібні невеликі суми грошей на короткий період часу.

Новини Закарпаття