Меценати зі Сваляви закупили для військових шість високоякісних автомобільних акумуляторів

Меценати зі Сваляви закупили для військових шість високоякісних автомобільних акумуляторів Меценати зі Сваляви закупили для військових шість високоякісних автомобільних акумуляторів

Двоє меценатів зі Сваляви, Андрій Гуледза та Іван Грабар, швидко забезпечили військових шістьма необхідними автомобільними акумуляторами.

Слова подяки висловили військовослужбовці у фейсбук-групі «Небайдужа Свалявщина».

«Хочемо з хлопцями подякувати за допомогу нашому підрозділу мобільних вогневих груп. Оперативно нам придбали 6 дороговартісних акумуляторів для наших авто, які виїжджають іноді на вогневі позиції по декілька разів в день.

Наш новостворений батальйон вже встиг відзначитись в одній з областей знищенням ворожої ракети. Чому розповідаю про збиття ракети? Та тому, що тим самим підіймаємо наш бойовий дух і розуміємо, що ми ще можемо допомагати нашим людям та Україні. Наш підрозділ складається із здебільшого, хлопців що пройшли все пекло війни. Більшість хлопці після отриманих травм-поранень вже не в змозі виконувати обов’язки штурмовиків, бо обмежено придатні, або інваліди війни, але від того ніхто духом не впав, а й надалі боронитимемо наших людей», – зазначили військові. 

Джерело

Новини Закарпаття