Моделі та фасони дитячих жилеток

Відмінність даної одежі полягає у відсутності рукавів. Її можна носити поверх светра, сорочки, джемпера тощо. Виріб представлено у різноманітних стилях, він являється універсальним, адже підходить як дівчатам, так й хлопчикам. Жилетка дитяча не дасть змерзнути у прохолодну погоду, відрізняється стильним зовнішнім виглядом, представлено у широкому асортименті. Купити виріб можна на сайті Gufo Kads по досить демократичним цінам. Представлена продукція якісна, довговічна, практична, міцна, стійка до негативного впливу навколишніх факторів, багаторазового прання та зносу.

Моделі та фасони

Виріб поділяється на різноманітні типи:

  • Спортивні моделі оптимальні для повсякденного носіння, зберігають тепло, не сковують рухів. Дитині буде максимально зручно та комфортно.
  • Вбрання з плащівки носиться поверх толстовок, светрів, світшотів. Воно не пропускає вологу, захищає від дощу, комфортне та легке.
  • Стьобані жилети мають квадратний або ромбовидний візерунок. Гарантують стильний вигляд та тепло, доповнюються будь-якими речами дитячого гардероба.

В каталозі магазину Gufo Kads представлена дитяча дизайнерська одежа. Ви знайдете цікаві моделі від перевірених брендів, завдяки чому образ вашого малюка завжди буде відповідати модним трендам. Надається можливість експериментувати, створювати різноманітні луки. Якщо дитина цікавиться модою, не варто відмовляти їй у якісному та трендовому одягу.

Визначення розміру

Перед купівлею бажано визначити розмір, у протилежному випадку одежа буде дискомфортною. Для цього необхідно дотримуватися певних інструкцій:

  • Поміряйте зріст малюка, адже вік не являється прямим показником. Таким чином, ви зможете точно обрати необхідний розмір.
  • Ознайомтеся з розмірною таблицею та порівняйте її показники з параметрами дитини.
  •  Враховуйте посадку та стиль. В залежності від другого критерію перший може бути більш щільним чи навпаки вільним.
  • Якщо безрукавка буде носитися поверх іншого одягу беріть як мінімум на розмір більше. Не треба, щоб жилетка сиділа обтисло (буде сковувати рухи).
  • Почитайте відгуки покупців, іноді батьки пишуть чи підійшов обраний розмір дитині.
  • Враховуйте смак дитини, адже виріб повинен подобатися. Також дотримуйтеся її стиля, щоб вбрання вписалося в будь-який ансамбль (спортивний, повсякденний, шкільний).
  • При необхідності звертайтеся до консультантів. Вони надають відповіді на питання, допомагають при виборі, враховують побажання замовників.

На сайті Gufo Kads ви знайдете різноманітні моделі для дівчат та хлопчиків. Вони відрізняються за забарвленням, фасоном, принтом, матеріалом виготовлення. Оплата проходить зручним для клієнтів способом, доставка виконується по Україні. Якщо помилилися з розміром можна здійснити обмін або повернення на протязі двох тижнів. Вам сподобається якість товару та обслуговування, адже працівники завжди йдуть на зустріч покупцям.

Новини Закарпаття