На Свалявщині відбувся футбольний фестиваль «AКВА Поляна festival 2024»

На Свалявщині відбувся футбольний фестиваль «AКВА Поляна festival 2024» 119 На Свалявщині відбувся футбольний фестиваль «AКВА Поляна festival 2024»

Минулих вихідних у селі Поляна відбулось футбольне свято «AКВА Поляна festival 2024», серед гравців 2016-2018 р.н. учасниками якого стали 30 команд з усього Закарпаття.

Цьогоріч фестиваль відзначився участю не тільки виступами хлопчачих команд, а й наймолодшої учасниці свята – ужгородської команди дівчаток FSG «Ужгород» 2018 року народження.

Як розповів інтернет-виданню Район.Свалява організатор заходу Іван Грубінка на святі немає переможців, адже ціль свята познайомити між собою команди та зіграти один з одним.

«Було дуже класно побачити стільки команд на стадіоні. Гравці отримали максимум задоволення від ігор та познайомились між собою. Не втрачаємо можливості проводити такі змагання. Дякуємо ЗСУ за можливість дарувати дітям свято. Дякуємо голові Полянської ОТГ  Івану та Ванді Дрогобецьким, які з радістю прийняли в себе на футбольному полі такий грандіозний фестиваль, і допомогли в організації свята. Окрема подяка також Володимиру Суботовському за підтримку та допомогу в проведенні події», – зазначив Іван Грубінка

Також як нам відомо, днем раніше меценат Володимир Суботовський подарував ФК «Свалява» тренувальні форми та 37 дороговартісних м’ячів.

«Хочу висловити слова подяки пану Володимиру Суботовському, який вкотре дарує нам такі дорогі, але в той же час такі важливі для дітей подарунки.  Ми дуже йому вдячні, за те шо він ніколи не відмовляє у проханнях допомагати розвивати дитячий спорт у нашому районі. Від себе особисто хотів би сказати, що меценатів у Сваляві є багато, але допомагати безкорисливо дитячому футболу нехоче ніхто окрім нього», – висловив слова вдячності Іван.

Другий етап змагань відбудеться 13-14 квітня на штучному майданчику спорткомплексу «Олімпія» у Поляні серед гравців 2015 років народження.

 

Джерело

Новини Закарпаття