На Закарпатті затримали двох чоловіків за підозрою у спробі перетину кордону за підробленими документами

За інформацією: Суспільне.

Фото ілюстративне: Держприкордонслужба України

Двох чоловіків призовного віку, яких підозрюють у спробі виїзду з України за допомогою підроблених документів затримали 11 березня прикордонники Чопського загону.

Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України у Facebook.

За інформацією відомства, 42-річний житель Черкащини прямував рейсовим автобусом "Київ — Відень" до Словаччини через пункт пропуску "Ужгород", а 42-річний дніпровець виїжджав пасажирським потягом "Мукачево — Будапешт" до Угорщини.

"Чоловіки надали на контроль тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та довідку ВЛК про непридатність до військової служби. У ході їх перевірки інспектори виявили ознаки підробки документів. Підозри прикордонників підтвердилися після проведення додаткових перевірочних заходів", — йдеться у повідомленні.

Чоловікам відмовили у пропуску через державний кордон. Їх затримали в адміністративному порядку з метою притягнення до відповідальності за спробу незаконного перетину кордону. Також в діях обох чоловіків вбачають ознаки кримінального правопорушення за ст. 358Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів ККУ.

Читати ще

Читати ще Дві доби блукали в горах: в лісі на Закарпатті прикордонники виявили двох знесилених чоловіків

Новини Закарпаття