Оригінальний випуск від Thunderkick про драконів, який продовжує серію Beat the Beast

Протягом останніх чотирьох років, студія Thunderkick випустила кілька цікавих слотів про фантастичних істот. Цього разу, компанія вирішила доповнити цю серію грою під назвою Beat the Beast Dragon’s Wrath. Цей слот вийшов 21 лютого 2024 року та має непоганий джекпот – х11 111.

Взагалі, ця машина виглядає цікаво та має сітку 5х3 з 9 платіжними смугами. А, за високої волатильності, вона має середню віддачу 96.18% та початкові ставки, від 0.10 до 100 кредитів/спін. Також, реліз вже доступний на VIP Casino, де його можна протестувати безкоштовно. 

Що пропонують міфічні істоти в обмін на ставки

Згідно з таблицею виплати, випуск Dragon’s Wrath має 12 символів, серед яких є лише одна “Емблема дракона”. Цей скатер-символ діє у якості “помножувача”, дикого малюнка та бонусного зображення. Інші представлені у вигляді:

  • Покерних мастей, х0.5 – х5;
  • Золотого меча, х0.5 – х10;
  • Золотого шолома, х0.5 – х15;
  • Срібної каблучки, х0.5 – х20;
  • Статуетка золотого дракона, х0.5 – х25;
  • Голова жовтого дракона з рогами, х1 – х50.

Винагороди виплачуються за 2-5 іконок однакового вигляду, які розташовані зліва направо. Користь кожного обертання залежатиме від поточного розміру ставки. Тому, починати варто з демонстраційної версії гри, яка доступна для мобільних пристроїв. У цьому разі, початківці матимуть можливість оцінити таємничий світ палаців, природи та хижих вогнедихаючих створінь. 

Про дикі множення та інші додаткові функції

Крім чудової графіки та простого керування, творці гри пропонують кілька захопливих додаткових рівнів. У першу чергу, це бонусний множник х2, який надається під час падіння Емблем дракона. Максимально, так звані “Роумінг-вайлди” мають змогу забезпечити х50.

Окремо, “Емблеми” змінюють звичайні малюнки під час базових обертів і можуть надавати фріспіни. При цьому, бонусний раунд можливо активувати лише за наявності мінімум трьох Розкидів. Натомість гравець отримує три “вільних раунда”, під час яких символи скатер перетворюватимуться на вайлди Роумінгу. 

Якщо у виграшній послідовності фігуруватиме одразу кілька таких значень, до раунду додається +1 додаткове обертання. У ході безкоштовних спінів, накопичувальний множник збільшується до х150. І наостанок участь у фріспінах можна отримати за х125 від ставки, а сам рівень буде відбуватися з віддачею 96.44%.

Новини Закарпаття