Переваги готових проектів приватних будинків

Більшість людей надають перевагу вже готовим проектам. Такий варіант більш дешевий, ніж індивідуальний ескіз. Завдяки широкому асортименту можна підібрати будиночок в будь-якому архітектурному стилі, з мансардою або терасою. Наприклад, компанія Dom4M пропонує готовий проект котеджу за досить доступною ціною. Консультанти допоможуть підібрати найбільш відповідний варіант з урахуванням ваших побажань. Вони відповідають на питання, до кожного замовника знаходять персональний підхід, завжди йдуть на зустріч. Вам точно сподобається якість обслуговування та отриманий приватний будиночок.

Переваги

Готові проекти не тільки дешевші за індивідуальні, вони також мають наступні переваги, завдяки яким набувають усе більшої популярності:

  • Економія часу – не треба чекати розробки індивідуального ескізу або тратити час на розробку власного варіанту.
  • Широкий асортимент – надається можливість підібрати будь-яку модель, адже представлені будинки з мансардою, терасою, гаражем тощо.
  • Перевіреність часом – за довгий термін праці компанія Dom4M заслужила високий рейтинг та багату кількість позитивних відгуків від задоволених клієнтів.

Усі варіанти створюються професійними інженерами, дизайнерами, архітекторами. Надається гарантія, будинки відрізняються довговічністю, естетичним виглядом на будь-який смак, надійністю, практичністю. Складаються із конструктивних схем, заздалегідь планується розміщення перемичок та стін, плани інженерних систем (каналізація, електрика, водопостачання). Якщо проект типовий, це не означає, що його не можна змінити: ви можете самостійно підібрати огорожі, двері, вікна, внутрішню обробку в залежності від власних смаків.

Будівництво

Перед купівлею готового проекту необхідно мати ділянку, на якій виконуватиметься будівництво. При виборі ділянці варто звертати увагу на розташування локації, розміри, наявність бажаної інфраструктури (магазини, школа, дитячий садок тощо) та під’їзних шляхів, можливість підключення комунікацій.

Сучасні проекти вже адаптовані під будь-які види грунту (глинистий, скелястий, піщаний). Компанія підбирає правильний фундамент. Проект повинен складатися з наступних відомостей: архітектура будови, конструкція, кошторис на матеріали та виконання будівельних робіт, зовнішні та внутрішні комунікації, перелік обладнання.

Бажано заздалегідь отримати консультацію фахівця з приводу ділянки, визначитися з геодезією та геологією, доступом до комунікацій. Після чого можна обирати готовий проект майбутнього приватного будинку.

Ви можете підібрати варіант у стилі лофт, хай-тек, вінтаж тощо. Вибір залежить від ваших смакових уподобань та смаків членів родини. Також варто ознайомитися з обраною компанією, прочитати про неї відгуки. Рекомендуємо зупинитися на компанії Dom4M, адже вона пропонує дуже широкий асортимент, робить проект підвалу у подарунок.

Новини Закарпаття