Поради щодо догляду за AirPods Pro 2: як продовжити термін служби та зберегти якість звуку

AirPods Pro 2 від Apple є одними з найвідоміших і найпопулярніших навушників-вкладишів на ринку. Окрім чудового звуку, це, звичайно, також завдяки культовому дизайну. З AirPods Pro 2 виробник вивів і без того дуже хороший бренд Pro на новий, дорогий рівень. Ви отримали навушники в подарунок або купили їх і потребуєте невеликої допомоги? Шукаєте інформацію про рівень заряду батареї? Тут ви знайдете поради та підказки. Кожен, хто володіє AirPods, не піде з порожніми руками: тут є відповідні поради щодо AirPods.

Світлодіод на корпусі

Маленький світлодіод на зарядному футлярі AirPods Pro 2 може світитися червоним, зеленим і білим і вказувати на стан зарядки. Якщо відкрити кришку, загориться світлодіод. Через деякий час він знову гасне. Кожен, хто орієнтується, може знайти корисну інформацію. Ось що детально означають кольорові сигнали:

AirPods у футлярі:

  • Зелений: навушники заряджені та готові до використання;
  • Червоний: навушники ще не повністю заряджені.

AirPods не в футлярі:

  • Зелений: у коробці все ще достатньо енергії, щоб хоча б раз зарядити навушники;
  • Червоний: у коробці більше недостатньо енергії — зарядіть чохол.

Інше:

  • біле: навушники перебувають у режимі сполучення та можуть бути підключені до смартфона, зокрема телефону Android;
  • Блимає червоним: сталася помилка.

Стан зарядки в цифрах

Хочете знати, скільки заряду в навушниках і зарядному футлярі? Для цього існують різні можливості:

  1. Відкрийте чохол і піднесіть його, наприклад, до 14 Айфон. Спливаюче вікно показує рівень заряду акумулятора зарядного футляра та навушників.
  2. Якщо зараз ви виймете пару навушників із футляра, iPhone окремо відобразить стан зарядки навушників.
  3. Якщо навушники використовуються, проведіть праворуч на головному екрані, доки не дійдете до віджетів. Там ви можете прочитати рівень заряду батареї в розділі «Акумулятор».

Захист від бризок води – не приймайте душ

За словами виробника, AirPods Pro — це перші вкладиші Apple, які «захищені від поту та води». Проте вони сертифіковані лише за стандартом IPX4. Це означає, що вони можуть витримати бризки водою, наприклад, під час бігу. Краще уникати душу з AirPods; навушники точно можуть не витримати занурення.

Ідеальна посадка у вусі

Apple надає тест для вушних вкладишів з AirPods. Виробник хоче переконатися, що ви встановлюєте гумові насадки правильного розміру та отримуєте оптимальний звук. І це так просто: вставте навушники у вухо за допомогою стандартних кріплень. Перейдіть до меню Bluetooth і торкніться «Тест відповідності наконечника вуха».

AirPods Pro: експлуатація

Apple переглянула управління музикою з AirPods Pro. Натиснувши кнопку на AirPods кілька разів, ви можете перейти на одну доріжку назад.

  1. Натисніть один раз: запуск/зупинка музики;
  2. Двічі натиснути: перейти до доріжки вперед;
  3. Натисніть три рази: перейти назад;
  4. Натисніть і утримуйте: перемикання режиму шумозаглушення.

Очистіть вкладиші

Навушники та футляр можна швидко очистити серветкою з мікрофібри. Однак з водою варто бути обережним. Найкраще чистити тонкі решітки на AirPods через регулярні проміжки часу ватним тампоном або обережно тонкою щіткою.

Керуйте за допомогою Apple Watch

Смарт-годинник Apple Apple Watch також допомагає в повсякденному житті: ви можете дізнатися стан заряду AirPods, торкнувшись індикатора батареї в центрі керування годинником. Щоб змінити режим шумозаглушення, торкніться значка AirPlay у програмі Apple Music.

Новини Закарпаття