Привітання з Днем народження жінці колезі

Дорога колежанко! В черзі нескінченних робочих буднів ми забуваємо говорити один одному добрі слова. А сьогодні, в твій день народження, я хочу висловити тобі свою подяку та захоплення. Це велика радість та вдача — працювати із тобою в одній команді, тому що ти завжди готова прийти на допомогу, підтримати, порадити щось та просто поговорити. Я вітаю тебе, бажаю щастя, любові та здійснення найсміливіших мрій. Нехай свято для тебе буде не тільки сьогодні, а й кожного дня!


Шановну колегу та просто чарівну жінку вітаю з днем народження! Бажаю Вам здійснення всіх Ваших мрій, кохання, завжди бути на висоті, купатися в квітах та подарунках, нехай Вас носять на руках, нехай кожного дня трапляється диво, хоча б маленьке. Щастя Вам та добра, з днем народження!


Хочу привітати чудову жінку з днем народження! Бажаю тобі частіше посміхатися, насолоджуватися життям, прагнути до своїх мрій, втілювати та не відкладати у довгу шухлядку цілі. Будь яскравою, гарною та бажаною.



З днем народження! Достатку!
Цього бажаю для початку.
Здоров’я зичу, рівноваги,
Креативності, наснаги.

Життя хай завжди дає шанс,
Свого роду — це аванс.
Від людей — добро й повага,
Менше стресів, тільки блага


Нехай робота надихає,
Приносить гроші та комфорт.
Любов близьких хай зігріває,
Життя триває, мов курорт!

Здоров’я міцного, наснаги,
Життєвих благ та доброти.
Нехай зусилля досягають
До заповітної мети!


Вітаєм колегу зі святом!
Бажаємо щастя багато,
Міцного здоров’я, людського тепла,
У справах натхнення, в житті — лиш добра,
Яскравих емоцій, дарунків від долі,
Дарує життя хай достатку доволі



Колега, я тебе вітаю,

Тобі бажаю я добра,

Здоров’я, радості та щастя,

Бажаю довгого життя!

Щоб все було як в добрій казці,

Щоб мрії ожили твої,

Щоб було в тебе все прекрасно,

Були яскравими всі дні!


Офіційне привітання від колег —

То на цілий рік майбутній оберег:

Щоб завжди усе вдавалось до ладу,

Щоб росли, як стиглі груші у саду,

Особисті успіхи, оклад

До межі міністерських зарплат!

І здоров’я, звісно, як граніт —

На щасливі й довгі двісті літ!


Ми раді сьогодні вас щиро вітати,

Бажаємо грошей мішок заробляти,

Здоров’я плекати, себе берегти,

В роботі, звичайно, висот досягти,

Не мати проблем, хай знешкодяться лиха,

Хай добре живеться вам, мирно і тихо



Колега моя люба, залишайся такою ж енергійною, життєрадісною, позитивною та впевненою в собі! Досягай усіх цілей. Нехай тобі на все вистачає сил та завзяття. А ще бажаю кохання, щастя, затишку вдома та відмінних друзів. Вітаю!


Цього дня зізнаємось, що працювати з вами дуже комфортно та радісно. Бажаємо, щоб кожен ваш день на роботі проходив з цікавими ідеями та не менш цікавим їх виконанням. Кожний вечір після роботи нехай буде сповнений душевністю та спокоєм. А от у вихідні нехай з вами відбуватимуться події, які подарують яскраві враження та чудовий настрій!


Ми з вами працюємо пліч-о-пліч уже багато років. Зізнаємося, що серед нас немає більш вмілої співробітниці. Ви вмієте виконувати завдання, які іншим колегам не під силу. А ще ви чудова співрозмовниця і вмієте підтримати у скрутну хвилину. Вітаємо вас з днем народження та бажаємо сил, енергії, здійснення бажань, кохання та щастя. Знайте, що ми дуже вами дорожимо!



З Днем народження! Дивовижній людині, прекрасній жінці, працьовитому професіоналу своєї справи хочеться сьогодні побажати лише найкращого. Здоров’я, відмінного настрою, любові, удачі, нових успіхів та довгих років життя!


З Днем народження вітаю! Прекрасній, чарівній колезі від душі бажаю бути найщасливішою, найулюбленішою, наймилішою, ніжною та добродушною, найуспішнішою у всіх сферах життя! Нехай життя не перестає тебе дивувати та радувати своїми чудовими моментами. Ніколи не засмучуйся, будь на позитиві й з упевненістю йди вперед!


Вітаю з днем народження. Нехай усі дні будуть такими ж радісними, веселими, сонячними та чудовими, як цей. Бажаю міцного здоров’я, сімейного щастя. Бажаю, щоб рідні та близькі завжди були поряд і радували. Бажаю кар’єрного зростання та достатку



 

Новини Закарпаття