Привітання з Днем народження кумі

Люба кумасю, вітаю тебе з днем народження! Нехай твоє життя буде схоже на колаж зі щирих посмішок, приємних душі і серцю гостей, дивовижних зустрічей, радісних подій, гучних перемог, неймовірних пригод, казкового відпочинку! Будь завжди коханою, такою ж гарною і неповторною.


Мила кума, з днем народження тебе вітаю і хочу побажати не звичайного щастя, а справжнього жіночого! Не звичайного кохання, а найяскравішого і безмежно щирого! Хай все в житті буде не просто добрим, а найкращим, найрадіснішим, найпрекраснішим і найгарнішим!


Моя рідна кума, вітаю тебе з днем народження! Нехай зникнуть назавжди з життя гіркі миттєвості та порожні образи, хай твоє життя буде сповнене добрих, цікавих та просто неймовірних подій! Залишайся такою ж успішною, коханою, гарною і просто прекрасною жінкою! Бажаю тобі легкої жіночої долі і справжнього всеосяжного щастя!



Кумасю найкраща, з народження днем!

Бажаю, щоб щастя горіло вогнем.

Щоб радість та ласка лились, мов вода,

А поруч щоби була опори рука.

Вітаємо! Щастя тобі, моя дорога!


З днем народження, кума!

Ріднішої, ніж ти нема.

Тобі бажаю жить, мов у казці,

У любові, пристрасті та ласці.

Хай чоловік тебе кохає,

І дуже добре заробляє,

Щоби показав тобі весь світ.

А ти цвіти аж до ста літ!


З Днем народження у свято

Побажань тримай багато:

Рідненька моя кума,

Щоб здоровенька була,

Горя-смутку, щоб не знала,

Чоловіка мрії мала.



Кума наша рідна, кума наша мила,
Хай Бог додає і здоров’я, і сили,
На щастя нехай тебе благословляє,
Завжди і у всьому тобі помогає!

Краса твоя квітне, ніколи не в’яне,
А серце любов’ю гарячою стане,
І затишок буде у хаті завжди,
І буде в ній радість, не буде біди!

Нехай чоловік тебе дуже кохає,
І кращої тебе ніколи не знає,
Хай діткам твоїм буде щастя велике,
А в серці звучать лиш веселі музики!


Ой, яка ж у нас кума!
В світі кращої нема!
Куховарить, прибирає,
Гроші вправно заробляє,
І стриже, і бриє, й шиє —
Все на світі вона вміє.
В день народження куму
Не залишимо саму,
Побажаємо ми щиро
Їй багатства, щастя й миру!


Хай янгол небесний тебе захищає,
Дає тобі крила, на путь наставляє,
Щоб вдома, в роботі, та всюду завжди
Була неодмінно щасливою ти.

Кохання хай буде солодким, як мрії,
Та вдосталь тобі буде віри й надії.
Кумася моя, привітання приймай
Та весело свято своє відзначай!



Кумо, бажаю тобі вічної молодості, веселості й безтурботності, завжди ідеально нафарбованих брів. Нехай твої доходи завжди будуть стабільними, а золото прикрашає тебе постійно. Хай всі проблеми стають неважливими, а усмішка не сходить з твого лиця. Бажаю зірвати свій “джекпот” по житті! 🎉💰


Кумо, вітаю з днем народження, Здоров’я тобі, як у підлітка! Нехай щастя рясно тече в житті, І всі твої мрії здійснюються легко. З днем народження тебе вітаю, Всіх благ і радості тобі бажаю! Щоб радість та сміх супроводжували тебе. Кумо, ти найкраща, це факт неоспоримий!


🌟 Із святом сьогодні тебе я вітаю! 🎉 Міцного здоров’я і щастя бажаю. 💪😊 Хай зірка яскраво твій шлях освітляє, 🌠 А горе й нещастя тебе оминають. 🙅‍♂️🍀 Хай будуть з тобою любов і повага, ❤️🤝 Добро і удача, красота і відвага. 🌷🌞 Бажаю всього, чого лиш тобі треба, 🌈✨ І многая літ хай Бог пришле з неба.



У твій день народження красуня ти наша, дозволь нам побажати тобі любові і безмежного щастя, здоров’я тобі, твоїм дітям і внукам, нехай кожен твій день буде сонячним, а посмішка щирою і не без приводу.


Ми були з тобою подругами в горі і в радості. Допомагали один одному і своїм сім’ям. Змусили стати друзями наших чоловіків. Виховували наших дітей як братів і сестер. Ми самі як сестри і навіть ближче! Я люблю тебе і не можу передати словами, як щаслива від того, що нас звела і зробила подругами доля!

Кума, бажаю не старіти, Бути веселою НЕ нудити, Фарбувати брови ідеально, Заробляти нормально, В золоті завжди ходити, На проблеми все забити, Посміхатися на повний рот, І зірвати джекпот!



 

Новини Закарпаття