Різновиди оренди автомобіля: переваги та недоліки

Транспорт являється невід’ємною частиною нашого життя, незамінним помічником, завдяки якому ми можемо вчасно доїхати від точки А в точку Б. Але що робити, коли у вас просто немає машині, але потрібно вчасно добратися до місця зустрічі. Деякі міста, такі як Київ, Львів, Одеса настільки великі, що користування міським транспортом не дуже зручне. У цьому ви падку на поміч приходить компанія Rental.ua. Вона пропонує прокат авто в Києві по досить демократичним цінам. Консультанти відповідають на питання, допомагають підібрати відповідну марку авто, до кожного клієнта знаходять персональний підхід, завжди йдуть на зустріч.

Види оренди

До уваги клієнтів пропонуються наступні різновиди прокату автомобілів:

  • За тривалістю – поділяється на одноденний, короткостроковий та довгостроковий. Перший варіант пропонує оренду на 24 години, користування машиною високого класу за досить низьку ціну. Другий – це прокат подобово на декілька днів, особливо актуальний у випадку відрядження. Третій – ви можете орендувати транспорт на тиждень та більше.
  • За змістом послуги – з водієм або без нього. У першому випадку передбачена оренда елітних автомобілів, завдяки чому ви можете підкреслити свій статус в суспільстві. У другій ситуації ви самі за кермом, вільні у пересуванні, можете подорожувати куди завгодно.

Компанія Rental.ua пропонує оренду без застави. Достатньо залишити мінімальну суму виходячи з класу обраного транспортного засобу, завдяки чому забезпечується вчасне повернення машини. Такий варіант максимально комфортний, адже паспорт та водійське посвідчення може стати у нагоді під час поїздки.

Переваги

Послуга оренди авто має безліч переваг:

  • Економія часу – вам не потрібно чекати таксі, терпіти усі зупинки громадського транспорту. Ви швидко та з комфортом дістанетеся кінцевої крапки своєї подорожі.
  • Економія грошей – ви можете поділити суму прокату серед усіх подорожуючих. Якщо їдете із сім’єю, то порахуйте вартість квитків в обидві сторони та враховуйте комфорт. Одразу зрозуміло, що зручність вартує витрачених коштів.
  • Комфорт та гнучкість – ви можете пересуватися де завгодно на обраному автомобілі. Пропонуються позашляховики, розкішні легкові авто. Увесь транспорт має GPS-навігацію. Ваші речі знаходяться постійно з вами, не треба кидати в загальне відділення автобуса.
  • Мінімум клопоту – вам знадобиться тільки своєчасно заливати пальне та грамотно користуватися автомобілем. Ви отримаєте чистий та зручний транспортний засіб. Не треба думати про ремонтні роботи, регулярне проходження технічного обслуговування. Це все справа компанії, яка надає послугу.

Недоліків абсолютно не має, адже прокат авто пропонує лише переваги. Оплата проходить зручним способом: банківським переказом, карткою, готівкою. Співробітники завжди на зв’язку. Вартість залежить від терміну прокату та обраної машини (зазвичай досить демократична й точно вам сподобається).

Новини Закарпаття