Суть Сходу та його деталізоване мистецтво у Book of Panda MEGAWAYS від BGaming

Китайська культура є дуже цікавою, але коли користувачі бачать її особливості в онлайн-іграх, це дає можливість оцінити її з усіх боків. Тож, шанувальникам азійського мистецтва неодмінно сподобається нова розробка студії BGaming, у якій центральна роль віддається Панді. Більш того, у “Книзі Панди” засновано сітку з 6 котушок, 2-7 рядків та 117 649 способів здобути винагороду.

Потенційно, консоль дає змогу виграти до х10 000 за умови, якщо вкласти від 0.10 до 25 монет за кожне обертання. При цьому, тут доволі висока волатильність у тандемі з віддачею 96.95%. Але, якщо грати, здобувши Vip Casino промокод, процес виявиться більш приємним.

Здійснити неймовірну подорож азійськими лісами допоможуть додаткові опції. Це: дикі малюнки, безкоштовні раунди, додаткова ставка та бонусна покупка. Грати у Book of Panda MEGAWAYS дуже легко, завдяки безкоштовному режиму, якісній мобільній версії та гарному забарвленню.

Що можливо побачити у межах базових раундів

Під час першого запуску “Книги панди з безліччю шляхів”, гравці поринуть у гармонійну атмосферу азійського саду. Тут розташовано храм, різноманітні рослини та, звичайно ж, панда. Щоб здобути винагороду, треба збирати добірки з 3-6 позначок:

  • 10 – A, х0.1 – х1;
  • Бамбук, х0.3 – х1.5;
  • Квітка лотоса, х0.3 – х2;
  • Мавпа, х0.5 – х5;
  • Панда, х0.5 – х10;
  • Символом Розкиду та Диким малюнком водночас виступає Китайський оберіг з золотими монетами.

Зазвичай, у стані Вайлду, Оберіг має змогу додати нові зображення, змінивши інші малюнки. Але, якщо цих позначок випадає від 3 та більше, активуються фріспіни. Ба більше, є дві різні можливості купівлі бонусу: х100 з випадковим розширеним малюнком та х150 з випадковим високооплачуваним значенням.

Як бачимо, Book of Panda MEGAWAYS дозволяє спокійно поринути у світ азійських традицій. Тут є все для гарного дозвілля, від якісного оформлення та автентичної музики, до великого потенціалу виграшу. Більш того, гра активується на будь-яких пристроях та має можливість безкоштовного тестування.

Яким стає ігровий процес після залучення додаткових функцій

Однією з основних переваг у Book of Panda MEGAWAYS є Extra Bet, яка збільшує початковий внесок на 50%. Це стратегічна функція, яка збільшує шанси на потрапляння до бонусної гри. Вона покликана зробити гру більш захопливою та прибутковою.

Щодо безкоштовних раундів, їх можливо почати лише після появи більш ніж трьох скаттерів. Це надає випадковий розширений значок та 12 фріспінів. Також, під час раундів з’являтимуться значення Wild Scatters, які також надаватимуть певні заохочення.

Повторна поява іконок “Оберегу” надає випадковий коефіцієнт, який додається у фінальний виграш. Це значення: х2, х3, х5 або х10, що додаються до кожного виграшу за обертання. За умови збігу кількох скаттерів, їхні множення об’єднуються. Більш того, якщо отримати послідовність з 3-6 унікальних символів, до раунду додається ще 12 фріспінів.

Новини Закарпаття