Свалявський кондитер потрапив на першу сторінку відомого українського журналу рецептів

Свалявський кондитер потрапив на першу сторінку відомого українського журналу рецептів 3160 Свалявський кондитер потрапив на першу сторінку відомого українського журналу рецептів

Свалявський кондитер Павло Гонда потрапив на першу сторінку відомого видання рецептів «Рецепти Господині» у січневому випуску 2024 року.

Як розповів інтернет-виданню Район.Свалява кондитер, в інтерв’ю журналу він поділився власною історією становлення кондитера, а також тим, як йому вдається готувати.

Окремо він розвіяв міф – «готування не чоловіча справа» та поділився власними рецептами з читачами журналу.

«Я дуже радий насправді, що мої скромні рецепти є в друкованому форматі. Кулінарія повинна приносити задоволення від готування. Готуйте з любов’ю», – розповів нашому виданню Павло Гонда.

Як продовжує кулінар – інтерв’ю планувалось більше пів року і повинно було вийти ще влітку, однак завантаженість відкорегувала плани. 

«Приємно, що не дарма ділився своїми рецептами і комусь вони цікаві. У даний момент на них є попит. Тому поділившись рецептами з «Рецептами господині» буду радий, що господині готуватимуть саме за моїми рецептами», – зазначив кулінар.

Джерело

Новини Закарпаття