У Чопі вшанували пам’ять померлих мешканців громади

З нагоди Дня вшанування пам’яті померлих представники міської ради поклали квіти до пам’ятного знаку «Вшанування учасників бойових дій на Сході України» З нагоди Дня вшанування пам’яті померлих представники міської ради поклали квіти до пам’ятного знаку «Вшанування учасників бойових дій на Сході України»

З нагоди Дня вшанування пам’яті померлих представники міської ради поклали квіти до пам’ятного знаку «Вшанування учасників бойових дій на Сході України».

Про це Район.Ужгород поінформували в міськраді.

Також квіти поклали до книг пам’яті наших Героїв-воїнів, які загинули за незалежність Батьківщини, до меморіальної дошки Георгію Кірпі, пам’ятника «Невинно загиблим жертвам Другої світової війни», меморіального знаку на честь поколінь залізничників, які працювали на благо нашого міста, пам’ятного знаку учасниками ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, меморіального знаку на місці старого реформаторського кладовища (вулиця Прикордонна, уздовж дамби річки Тиса) та пам’ятного знаку на місці старого єврейського кладовища міста Чоп.

Цього дня вшанували пам’ять тих людей, які знайшли покій на нашій землі.

Разом із тим на міському кладовищі триває будівництво меморіалу пам’яті воїнам, які поклали своє життя за свободу, незалежність та цілісність України з встановленням пам’ятного знаку «Захисникам України». І 1 листопада у рамках реалізації проєкту висадили кущі калини, яка є символом рідної землі, батьківської хати. Калина — це символ безсмертя, мужності та незламності духу людей, які проливали кров за Батьківщину в боротьбі з ворогами за свободу та незалежність свого рідного краю.

Джерело

Новини Закарпаття