У Хустській міській раді засідав виконавчий комітет


		У Хустській міській раді засідав виконавчий комітет	0Сьогодні, 11 квітня, у ході проведення засідання виконавчого комітету Хустської міської ради було розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності громади.

Загалом члени виконавчого комітету розглянули 46 питань порядку денного та прийняли відповідні рішення по кожному з них.

Відкрили додаткові штатні одиниці у закладах освіти Хустської міської територіальної громади, внесли зміни до договору оренди нежитлового приміщення та розглянули звернення ГО «НЕЄМІЯ». Надали дозвіл на встановлення меморіальних табличок двом загиблим воїнам, які навчалися  у  Хустській СШ І-ІІІ ступенів №6.

Члени виконкому затвердили в новій редакції інформаційні та технологічні картки відділу державної реєстрації виконавчого комітету міської ради. Ряд рішень також прийнято щодо різних соціальних питань.

Погодили штатні розписи комунального підприємства «Реклама-Хуст» та виконавчого комітету Хустської міської ради станом на 01 квітня 2024 року, а також міського комунального підприємства «Бюро ритуальних послуг» та КП “Полігон+” з квітня 2024 року. Внесли зміни й у штатний розпис структурного підрозділу «Поліклінічне відділення» КНП «Хустська центральна лікарня ім. Віцинського О.П.».

Затвердили присутні положення про місцеву автоматизовану систему централізованого оповіщення на території Хустської міської територіальної громади. Надали дозвіл громадській організації «Крила Янголів» на проведення в м. Хуст благодійного концерту військового оркестру 194-ї понтонно-мостової бригади Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України.

Засідання виконавчого комітету пройшло злагоджено та конструктивно. Більш детально з усіма прийнятими рішеннями згодом можна буде ознайомитися на офіційному сайті Хустської міської ради.

Насамкінець в.о. Хустського міського голови Василь Губаль подякував керуючій справами виконавчого комітету Генрієтті Маханець за плідну роботу та тісну співпрацю. У зв’язку з низкою кадрових змін на цю посаду незабаром буде призначено Еріка Шимоню. До своїх обов’язків Ерік Володимирович приступить 16 квітня.

 


		У Хустській міській раді засідав виконавчий комітет	1 
		У Хустській міській раді засідав виконавчий комітет	2 
		У Хустській міській раді засідав виконавчий комітет	3 
		У Хустській міській раді засідав виконавчий комітет	4 
		У Хустській міській раді засідав виконавчий комітет	5 
		У Хустській міській раді засідав виконавчий комітет	6 
		У Хустській міській раді засідав виконавчий комітет	7 
		У Хустській міській раді засідав виконавчий комітет	8 
		У Хустській міській раді засідав виконавчий комітет	9 
		У Хустській міській раді засідав виконавчий комітет	10 
		У Хустській міській раді засідав виконавчий комітет	11

 

 

Джерело

Новини Закарпаття