У Сваляві п’яний чоловік цькував подружжя через мову: у жінки трапився серцевий напад

Фото ілюстративне 504 Фото ілюстративне

Через мовний конфлікт з п’яним свалявчанином у жінки з Миколаївської області, що нещодавно втратила сина на війні, стався серцевий напад. 

Свідком цієї неприємної ситуації став місцевий житель Євгеній Чорней. Про це він написав у фейсбук-групі Закарпаття Свалява. 

«Сьогодні побачив дуже неприємну ситуацію в одному з магазинів Свалявщини. Зайшли покупці чоловік та жінка самі з Миколаївької області, які купляли продукти в магазині, спілкувались вони між собою російською мовою, але сам чоловік з продавцем розмовляв українською. Позаду них стояв чоловік в нетверезому стані, і почав їх гнати з закладу та називати окупантами і нелюдами, після чого жінці в жінки стався напад, тому що 3 місяці назад вона поховала сина який загинув на фронті захищаючи Україну», – описав ситуацію Євгеній Чорей.

Після всього чоловік провів подружжя  до відділення екстреної медичної допомоги. Також зазначив, що державна мова у нас – українська, і ми маємо всі спілкуватись державною мовою, але при незнанні ситуації, варто все ж залишатись людьми, а не поводити себе, як росіяни. 

 

 

Джерело

Новини Закарпаття